Prvi 965 pregleda 26. svibnja 2020.

5 udobnih i totalno cool outfita za svaki dan

Olivia Rodrigo Instagram

Svatko od nas se s vremena na vrijeme suočava s onim danima kad bismo najradije ostali u krevetu, zamotani u dekicu, uz omiljenu seriju i bez bilo kakvih distrakcija sa strane.

Ipak, čak i kada nas “pogode” takvi dani, svakodnevne obaveze nam najčešće ne dopuštaju da ostanemo u udobnosti svoja četiri zida već se svejedno moramo spremiti za van i ‘krenuti u život’. U takvim danima vrlo vjerojatno nećemo imati volje za pretjeranim sređivanjem i najbolje ćemo se osjećati u širokoj i udobnoj odjeći, ali to ne znači da i uz minimalno uloženog truda ne možemo izgledati chic i trendy.

Portal Marie Claire je složio listu modnih kombinacija i odjevnih komada u kojima će se svaka žena osjećati ugodno, a uz to i izgledati sjajno, bez puno truda.

1. Traperice i široka majica

Jeans u kombinaciji sa širokim džemperom ili širokim T-Shirtom nešto je u čemu ćeš izgledati sjajno, a osjećati se kao da si kod kuće pod dekicom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

how’s everything going? hope everyone is doing well!

Objavu dijeli c🤡🚀 (@miniframess)

2. Trenirka

Trenirka je nekad bila rezervirana za trening ili ‘za po doma’ no danas to uistinu nije tako. U većini trgovina odjećom se može kupiti komplet trenirke koja izgleda trendy i udobna je.

3. ‘Track pants’

Ove hlače su bile posebno popularne u devedesetima, a prije nekoliko godina su se ponovno vratile u modu te postale ‘must have’ svakog ženskog ormara.

4. Biciklističke hlače

Ovo je također jedan od trendova za koje nismo vjerovali da će se toliko raširiti među ženskom populacijom i postati odjevni predmet koji je udoban, sportski, a može se uklopiti i u svakodnevni formalan outfit. Super idu na blazere i košulje, vjerovali ili ne!

5. Duksa kao haljina

U danima kad bi najradije navukla vreću preko glave, umjesto toga možeš navući široku oversized duksu koja će ti biti kao haljina. Ovaj komad odjeće je savršen spoj udobnosti, lijenosti i mode.

Koju od ovih kombinacija ćeš prvu isprobati sljedeći put kad ti se neće dati sređivati za izlazak iz kuće ili stana?

 

Najcool JoomBoos posterbook pronađi na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?