A1 Xplore Music by Deezer Premium: Glazba za 29 kuna!

A1@Instagram
Ako želiš slušati svoju omiljenu glazbu gdje god kreneš, na putu do škole, u tramvaju, na poslu, na putu kući s predavanja... Uz Deezer Premium model na A1 Xplore Music aplikaciji dobivaš najviše glazbe za najmanju cijenu u Hrvatskoj!
Vidi originalni članak

A1 Xplore Music by Deezer trenutno je jedna od najhot aplikacija na tržištu. Omogućuje ti da slušaš milijune domaćih i stranih hitova po najpovoljnijoj cijeni, a Deezer Premium model unutar te aplikacije je kao stvoren za sve one koji glazbu ne žele dijeliti ni s kime!

Deezer Premium model

U individualnoj ponudi, točnije već spomenutom Deezer Premium modelu, glazbeni servis Deezer dostupan ti je po najnižoj cijeni na hrvatskom tržištu od samo 29 kuna mjesečno i nudi najduže besplatno probno razdoblje od tri mjeseca. Jedan korisnički račun možeš povezati na tri različita uređaja, pa glazbu možeš slušati na mobilnom telefonu, tabletu, desktop računalu, pametnom zvučniku, pametnom satu ili nekom drugom uređaju koji ti padne na pamet. 

Bogat izbor i najveći broj domaćih i stranih hitova

Gdje god slušali najtrendy hitove, sigurni smo u jedno. Na Deezeru ćete uvijek imati najveći mogući izbor. Tako možete birati između čak 73 milijuna pjesama svjetskih i domaćih izvođača! A mi vam želimo svu sreću s odabirom, vjerujemo da neće biti baš lako...

Kreirajte vlastite playliste i dijelite ih s drugima

Jako je cool stvari i ta što na A1 Xplore Music by Deezer aplikaciji možete kreirati i vlastite playliste i dijeliti ih s drugima. Ako više volite personaliziran popis glazbe na svojoj aplikaciji. Za one koji žele nešto gotovo i imaju široki glazbeni ukus, unutar aplikacije postoje već unaprijed kreirane playliste za razne prigode, u kojima također možete uživati gdje god pošli. Ili ako ostajete doma i morate počistiti stan ili sobu. Jer sve, pa i čišćenje, je lakše uz dobru glazbu, zar ne?

Flow i Songcatcher opcije

Tu su i dva super dodatka. Flow – neprekinuta glazbena podloga koju Deezer priprema za tebe prema tvojim interesima i onome što najviše lajkaš te Songcatcher opcija, koja je genijalna za one koji vole istraživati i pronalaziti novu glazbu. Osim što je možeš pronaći, novu glazbu na Songcatcheru možeš odmah dodati izravno u osobni katalog pjesama.

Također, nemaš brige čak i ako negdje po putu ostaneš bez interneta, jer glazbu na A1 Xplore Music by Deezer aplikaciji možeš slušati i offline, a isto tako i bez reklama. Wow, odlično, zar ne!?

Ova je usluga dostupna svim A1 mobilnim korisnicima na bonove i privatnim korisnicima na pretplatu, bez obzira na kojoj su govornoj tarifi te je kompatibilna sa svim uređajima. Ako si njihov korisnik, ovo ti je, vjerujemo, vrlo korisna informacija!

Uslugu Deezer Premium, kao i Deezer Family, možeš aktivirati preko Moj A1 aplikacije ili Moj A1 portala te na A1 prodajnom mjestu ili preko A1 Službe za korisnike. Na A1 Xplore Music by Deezer imat ćeš i editorial odnosno playliste koje će A1, prateći trendove u Hrvatskoj i svijetu, redovito kreirati i ažurirati te samim time jačati digitalnu glazbenu osviještenost u Hrvatskoj istovremeno pružajući podršku domaćim glazbenicima.

Posjeti joomboos.24sata.hr