After je još uvijek u kinima, kao i ovih par filmova

after.movie/instagram
Ne da ti se večeras izlaziti u neki klub, ali ti se ipak izlazi iz kuće? Možda je dobra opcija onda otići u kino. Još uvijek igra film After, a osim njega, možeš pogledati i ovih par sjajnih filmova. Ovo su neke naše preporuke.
Vidi originalni članak

After

Svi lude za ovim filmom, a iako se prvi dio još nije ni ohladio, već nam stiže nastavak. Dok čekaš nastavak, još stigneš otići pogledati prvi dio u kino. 

YAAS After dobiva nastavak i svi kažu da će biti bolji od prvog

Zavedi me ako možeš

Ova komedija sa Sethom Rogenom i Charlize Theron je baš idealna za vikend, ako se želiš malo opustiti i dosta nasmijati. 

Prevarantice

Još jedan sjajan glumački par koji trebaš pogledati ako ne želiš da ti bude dosadno i ako ne želiš zaspati u kinu. Anne Hathaway i Rebel Wilson su lica remakea vrhunske komedije iz 1988. koji također govori o, ne biste vjerovali, profesionalnim varalicama.

Pikatchu

Priča počinje nestankom privatnog istražitelja Harryja Goodmana, kad njegov 21-godišnji sin Tim pokuša saznati što se zapravo dogodilo. U istrazi će mu pomoći Harryjev bivši Pokémon partner, detektiv Pikachu, koji ima najčudniji smisao za humor. Tim i Pikachu će udružiti snage kako bi razotkrili zapetljanu tajnu. Zvuči predobro i preslatko jer - Pikatchu!

Brightburn

Horor o antijunaku, dječaku sa super moćima koje odluči iskoristiti kako bi uništio svijet, je dobar izbor ako se želiš jako preplašiti.

BRRR Ova sila zla će uskoro zavladati kinima

I Sunce je zvijezda

Natasha je cura koja vjeruje samo u činjenice i znanstvene dokaze. Nikakvu sudbinu. Nikakve zvijezde. Definitivno nije od onih cura kojima se dogodi da nalete na zgodnog dečka na ulici, usred njujorške gužve, i odmah se zaljube u njega. Pogotovo ne u trenutku kad njezinu obitelj očekuje deportacija na Jamajku u idućih dvanaest sati. Zaljubiti se u nepoznatog dečka nikako ne može biti njezina priča. Ili?

Aladdin

Moderna adaptacija Disneyjevog klasika s Will Smithom u glavnoj ulozi? Prodano. Ne trebamo više ništa ni napisati.

I? Koji film ideš pogledati ovaj vikend?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr