Prvi 457 pregleda 21. svibnja 2019.

Ova sila zla će uskoro zavladati kinima

Continental Film

Ova priča je dokaz da nisu svi superjunaci došli na Zemlju kako bi nas spasili...

Svi znamo priču. Misteriozno dijete, za koje nitko ne zna odakle se stvorilo, pronađe bračni par koji ujedno ne može imati vlastitu djecu. Neobično dijete odluče zadržati i svima reći da je njihovo. Kako dječak odrasta roditeljima postaje jasno da se ne radi o običnom dječaku, nego jako posebnom djetetu koje ima izvanzemaljske sposobnosti. Naposljetku dječak, sad već muškarac, u potpunosti otkriva svoje moći i porijeklo i postaje svima poznati junak koji svoj život podredi spašavanju čovječanstva.

Sila zla koja će zavladati kino dvoranama

No, što bi bilo da je priča otišla u drugom smjeru? Da je dječak s nevjerojatnim sposobnostima odlučio svoje moći iskoristiti za drugi cilj, potpuno suprotan spašavanju svijeta? Što bi se dogodilo da je osoba s tolikom moći odlučila kako mu se ovaj novi dom – Zemlja - ipak ne sviđa? Upravo takvu odluku donio je Brandon. Dječak koji nije postao superjunak nego Brightburn, strašna sila zla koja će od 23. svibnja zavladati kino dvoranama.

Njihov dar je ustvari prokletstvo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He will change the world. #Brightburn in theaters Memorial Day Weekend.

Objavu dijeli Brightburn (@brightburnmovie)

Brandona (Jackson A. Dunn) je, kao bebu, pronašao bračni par Tori (Elizabeth Banks) i Kyle (David Denman). Nakon što su neko vrijeme bezuspješno pokušavali dobiti dijete, odgovor na njihove molitve sleti im skoro u dvorište kuće. No, vrlo brzo shvate da je njihov najveći dar ustvari prokletstvo, za njih same, ali i za cijelu zemlju.

Brandon, tražeći odgovore na pitanja o sebi jer se oduvijek osjećao drukčijim, odrastajući otkriva svoje nevjerojatne sposobnosti, ali i način kako ih iskoristiti. Njegov način, na očaj njegovih roditelja, nije za dobrobit čovječanstva. Iako i sama u opasnosti, Brandonova majka Tori ne odustaje od potrage za dobrim u njemu jer, unatoč svemu, on je i dalje njezin sin.

U zastrašujućem znanstveno-fantastičnom hororu 'Brightburn' shvatit ćete da tajanstveni ljudi sa supermoćima ne moraju doći na Zemlju nužno kako bi nas spasili. I to je zastrašujuće saznanje...

O filmu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Imagine what he could become. #Brightburn- watch the full trailer now. (Link in bio)

Objavu dijeli Brightburn (@brightburnmovie)

Režija: David Yarovesky

Uloge: Elizabeth Banks, Meredith Hagner, David Denman, Jackson A. Dunn

Sinopsis: Što bi se dogodilo kad bi nadareno dijete s druge planete sletjelo na Zemlju, ali umjesto da postane junak čovječanstva, ono postaje nešto daleko zlokobnije?

Nakon teške borbe s neplodnosti, Torin san o majčinstvu ostvaruje se dolaskom tajanstvenog dječaka. Brandon se čini kao da je sve ono što su Tori i njezin suprug Kyle ikada željeli; pametan, talentiran, znatiželjan u otkrivanju svijeta. No, kako se Brandon približava pubertetu, čini se da se u njemu budi moćna tama, a Tori postaje užasnuta strašnim sumnjama o svom sinu. Jednom kad Brandon počne djelovati pod utjecajem mračnih podražaja, njegovi najbliži se nađu u velikoj opasnosti. Čudotvorno dijete se pretvara u zlog grabežljivca koje nesputano hara Kansas Cityjem.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve