Alec Baldwin progovorio o ubojstvu na setu filma 'Rust'

youtube
Glumac Alec Baldwin je u intervjuu za ABC News odlučio po prvi puta javno progovoriti o nesreći na setu u kojoj je smrtno stradala snimateljica i u kojoj je teško ranjen redatelj filma 'Rust'
Vidi originalni članak

Krajem listopada ove godine, glumac Alec Baldwin je, spletom nesretnih okolnosti, na setu filma 'Rust' usmrtio snimateljicu Haylinu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu, a sada je o toj nesreći odlučio po prvi puta javno progovoriti u intervjuu za ABC News, piše Her. Nesreća se dogodila kada je, zbog snimanja jedne scene, Baldwin u snimateljicu uperio pištolj u kojemu se, umjesto ćorka, nalazio pravi metak. No, voditelju Georgeu Stephanopoulosu, Alec je u ovom intervjuu rekao kako on nije povukao okidač tog pištolja.

"Okidač nije bio povučen. Ja nisam povukao okidač. Nikada ne bih uperio pištolj u nekoga i povukao okidač. Nikada", rekao je. Dodao je i da uopće ne zna kako se pravi metak našao u pištolju koji je trebao poslužiti kao rekvizit za snimanje i da na to pitanje još uvijek ni istražitelji nemaju odgovor. 

"Netko je u pištolj stavio pravi metak. Metak koji se uopće nije trebao niti nalaziti na setu", rekao je vidno potreseni Baldwin. 

U ostatku intervjua, Baldwin je govorio o tome kako misli da je došlo do nesreće, kako se nosi s posljedicama svega i što misli o kolegama glumcima, poput Georgea Clooneyja, koji su nakon ove njegove nesreće odmah počeli javno istupati i govoriti kako oni uvijek provjeravaju svako oružje na setu kako bi se uvjerili da je oružje sigurno.

Cijeli intervju možete pogledati ovdje.

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

Posjeti joomboos.24sata.hr