Prvi 545 pregleda 03. prosinca 2021.

Alec Baldwin progovorio o ubojstvu na setu filma 'Rust'

youtube

Glumac Alec Baldwin je u intervjuu za ABC News odlučio po prvi puta javno progovoriti o nesreći na setu u kojoj je smrtno stradala snimateljica i u kojoj je teško ranjen redatelj filma 'Rust'

Krajem listopada ove godine, glumac Alec Baldwin je, spletom nesretnih okolnosti, na setu filma 'Rust' usmrtio snimateljicu Haylinu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu, a sada je o toj nesreći odlučio po prvi puta javno progovoriti u intervjuu za ABC News, piše Her. Nesreća se dogodila kada je, zbog snimanja jedne scene, Baldwin u snimateljicu uperio pištolj u kojemu se, umjesto ćorka, nalazio pravi metak. No, voditelju Georgeu Stephanopoulosu, Alec je u ovom intervjuu rekao kako on nije povukao okidač tog pištolja.

"Okidač nije bio povučen. Ja nisam povukao okidač. Nikada ne bih uperio pištolj u nekoga i povukao okidač. Nikada", rekao je. Dodao je i da uopće ne zna kako se pravi metak našao u pištolju koji je trebao poslužiti kao rekvizit za snimanje i da na to pitanje još uvijek ni istražitelji nemaju odgovor. 

"Netko je u pištolj stavio pravi metak. Metak koji se uopće nije trebao niti nalaziti na setu", rekao je vidno potreseni Baldwin. 

U ostatku intervjua, Baldwin je govorio o tome kako misli da je došlo do nesreće, kako se nosi s posljedicama svega i što misli o kolegama glumcima, poput Georgea Clooneyja, koji su nakon ove njegove nesreće odmah počeli javno istupati i govoriti kako oni uvijek provjeravaju svako oružje na setu kako bi se uvjerili da je oružje sigurno.

Cijeli intervju možete pogledati ovdje.

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?