Film o Annabelle je strašan. Prava priča o njoj još strašnija

screenshot/youtube/canva
Svenky je u videu istražio sve o Annabelle i neće vam biti svejedno kad budete gledali ovaj video...
Vidi originalni članak

Ako mislite da vam je lutka Annabelle bila zastrašujuća u filmovima, pričekajte da čujete kako glasi priča o pravoj Annabelle lutki. Sve o tome naš je Svenky istražio za novi JoomBoos video.

POGLEDAJTE VIDEO:

Svenky je istražio priču o pravoj Annabelle i pokazao nam da ona zapravo uopće ne izgleda onako kako je prikazana u filmovima. 

"Annabellina vladavina terora počinje 1970. Tad je mama za svoju kćerku Donnu kupila lutku kao rođendanski poklon i tu počinje strašan dio", priča Svenky u videu.

Annabelle se prvo počela pomicati, a iako su Donna i njezina cimerica u početku pokušavale to opravdati vjetrom, propuhom i sličnim razlozima, uskoro je stvar postajala sve gora i gora.

Lutka je, nakon što su je k sebi uzeli lovci na nadnaravno, Ed i Lorrain Warren, bila u njihovom muzeju, a iako kruže glasine da je lutka 'pobjegla' iz muzeja, njihov je sin Tony to opovrgnuo.

"Od 14. kolovoza lutka više nije u našem muzeju, ali ne zato što je pobjegla", rekao je Tony i objasnio da ju je zapravo samo privremeno sklonio iz muzeja, što radi svaki puta kad muzej posjećuje veći broj ljudi, kako bi bio siguran da sve bude u redu.

Cijelu priču o Annabelle pogledajte u novom videu na JoomBoos YouTube kanalu.

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

Posjeti joomboos.24sata.hr