Baka Prase otkrio: Našao je curu ili je i dalje solo?

JoomBoos, Pixell, Canva
Baka Prase nam je drage volje odgovorio čak i na najškakljivija pitanja u magazinu, ovo će vas zanimati
Vidi originalni članak

Zanimalo nas je tko je Baka Prase, pravim imenom Bogdan Ilić, kad se kamere ugase, a najpopularniji balkanski youtuber dao nam je i više nego dovoljno odgovora kako bismo ga bolje upoznali. Prije svega, otkrio nam je kako mu je bilo na Totalnom JoomBoosu: "Na Totalnom JoomBoosu je bilo fantastično. Publika je bila super, atmosfera pozitivna. Nevjerojatno je što sam bio dio svega toga."

Nakon toga, došao je red na škakljivija pitanja...

Odgovorio nam je i na neka 'would you rather' pitanja, kao što su pitanja o ljubavnom statusu, voli li više cure sa šminkom ili bez te koju boju kose mora imati cura da bi ga osvojila. Osim toga, smatra kako youtuberska prijateljstva mogu biti iskrena i saznali smo koje bi to youtubere izdvojio kao prijatelje, a među njima su i naša dva youtubera!

Sve njegove najveće tajne (da, čak i onu je li napokon našao curu ili je i dalje singl) možete pročitati u novom JoomBoos Videostar magazinu koji je u prodaji na svim kioscima!

 

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 

Posjeti joomboos.24sata.hr