Prvi 717 pregleda 05. veljače 2019.

Baka Prase otkrio: Našao je curu ili je i dalje solo?

JoomBoos, Pixell, Canva

Baka Prase nam je drage volje odgovorio čak i na najškakljivija pitanja u magazinu, ovo će vas zanimati

Zanimalo nas je tko je Baka Prase, pravim imenom Bogdan Ilić, kad se kamere ugase, a najpopularniji balkanski youtuber dao nam je i više nego dovoljno odgovora kako bismo ga bolje upoznali. Prije svega, otkrio nam je kako mu je bilo na Totalnom JoomBoosu: "Na Totalnom JoomBoosu je bilo fantastično. Publika je bila super, atmosfera pozitivna. Nevjerojatno je što sam bio dio svega toga."

Nakon toga, došao je red na škakljivija pitanja...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maltretiranje psa svi hejt #honor #honorsrbija

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase) on

Odgovorio nam je i na neka 'would you rather' pitanja, kao što su pitanja o ljubavnom statusu, voli li više cure sa šminkom ili bez te koju boju kose mora imati cura da bi ga osvojila. Osim toga, smatra kako youtuberska prijateljstva mogu biti iskrena i saznali smo koje bi to youtubere izdvojio kao prijatelje, a među njima su i naša dva youtubera!

Sve njegove najveće tajne (da, čak i onu je li napokon našao curu ili je i dalje singl) možete pročitati u novom JoomBoos Videostar magazinu koji je u prodaji na svim kioscima!

 

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve