Barbi Afrika otkrila kakve sve ulete dobiva u inbox!

Barbi Afrika trenutno je jedna od najjačih TikTok zvijezda u regiji. Osim što pjeva, pleše i stvara viralne trendove, ona je ponovno članica žirija JoomBoos Videostar showa koji pratite na našem YouTubeu svakog četvrtka. Također, ona je i lice s naslovnice proljetnog JoomBoos Videostar magazina
Vidi originalni članak

Novi JoomBoos magazin trenutno možete pronaći na svim kioscima Tiska, a jedno od lica s naslovnica je simpatična i preslatka Barbi.

Ona nam je u intervjuu u magazinu otkrila s kakvim joj se porukama u inbox javljaju obožavatelji, kako je svih ovih godina uspjela ostati dosljedna sebi i koliko joj znači podrška njezinih Barbinatora. 

"Bilo je zaista raznih uleta koje sam dobivala i koje dobivam u inbox. Ali, ne mogu izdvojiti najčudniji. Meni je to sve, zapravo, jako simpatično", priznaje nam ova simpatična djevojka iz Niša, koju trenutno na TikToku prati više od 3,6 milijuna vjernih obožavatelja. 

Njezini su se fanovi sami prozvali 'Barbinatorima', a njihova podrška joj stvarno jako puno znači od samih početaka, otkako je krenula snimati prvo za YouTube, a onda i za TikTok. Drago joj je, priznala nam je u intervjuu, što je oko sebe izgradila tako veliku zajednicu pozitivnih, dragih i brižnih ljudi koji ne znaju za hejt i ružne komentare, već samo za ljubav i one ispravne!

"Sa svojim pratiteljima imam baš lijep odnos od početka. I oduvijek im se trudim govoriti da u svemu što u životu rade ostanu svoji i dosljedni sebi. Mislim da je moja misija online širiti pozitivu među ljudima", priznala nam je Barbi. I to joj zaista dobro ide. A iako je uvijek pozitivna i nasmijana, zna ona biti i lijena, stroga, brzopleta... Progovorila je u magazinu i o svojim manama.

Što nam je još sve otkrila čitajte samo u novom broju JoomBoos Videostar magazina, a Barbi svakog četvrtka u 12:00 sati na našem YouTubeu gledajte i u novim epizodama JoomBoos Videostar showa.  

Pronađite novi JoomBoos magazin na svim kioscima Tiska, a u paketu dobivate čak 23 postera najvećih zvijezda, kao i odlične darove. Tu je knjižica viralnih JoomBoos kvizova znanja, memory kartice za najbolje igre s prijateljima ili obitelji, ako i HoloFame kupon za popust na ulaznicu.

Trknite do prvog kioska Tiska i nabavite što prije svoj primjerak, a onda nam na JoomBoos Magazin Instagram šaljite kreativne fotke jer smo ponovno za vas pripremili genijalne poklon pakete. Najkreativniji svake druge nedjelje osvaja jedan!

Posjeti joomboos.24sata.hr