Prvi Proljetni JoomBoos magazin 248 pregleda 01. svibnja 2022.

Barbi Afrika otkrila kakve sve ulete dobiva u inbox!

Barbi Afrika trenutno je jedna od najjačih TikTok zvijezda u regiji. Osim što pjeva, pleše i stvara viralne trendove, ona je ponovno članica žirija JoomBoos Videostar showa koji pratite na našem YouTubeu svakog četvrtka. Također, ona je i lice s naslovnice proljetnog JoomBoos Videostar magazina

Novi JoomBoos magazin trenutno možete pronaći na svim kioscima Tiska, a jedno od lica s naslovnica je simpatična i preslatka Barbi.

Ona nam je u intervjuu u magazinu otkrila s kakvim joj se porukama u inbox javljaju obožavatelji, kako je svih ovih godina uspjela ostati dosljedna sebi i koliko joj znači podrška njezinih Barbinatora. 

 | Autor:

"Bilo je zaista raznih uleta koje sam dobivala i koje dobivam u inbox. Ali, ne mogu izdvojiti najčudniji. Meni je to sve, zapravo, jako simpatično", priznaje nam ova simpatična djevojka iz Niša, koju trenutno na TikToku prati više od 3,6 milijuna vjernih obožavatelja. 

 | Autor:

Njezini su se fanovi sami prozvali 'Barbinatorima', a njihova podrška joj stvarno jako puno znači od samih početaka, otkako je krenula snimati prvo za YouTube, a onda i za TikTok. Drago joj je, priznala nam je u intervjuu, što je oko sebe izgradila tako veliku zajednicu pozitivnih, dragih i brižnih ljudi koji ne znaju za hejt i ružne komentare, već samo za ljubav i one ispravne!

 | Autor:

"Sa svojim pratiteljima imam baš lijep odnos od početka. I oduvijek im se trudim govoriti da u svemu što u životu rade ostanu svoji i dosljedni sebi. Mislim da je moja misija online širiti pozitivu među ljudima", priznala nam je Barbi. I to joj zaista dobro ide. A iako je uvijek pozitivna i nasmijana, zna ona biti i lijena, stroga, brzopleta... Progovorila je u magazinu i o svojim manama.

Što nam je još sve otkrila čitajte samo u novom broju JoomBoos Videostar magazina, a Barbi svakog četvrtka u 12:00 sati na našem YouTubeu gledajte i u novim epizodama JoomBoos Videostar showa.  

 | Autor:

Pronađite novi JoomBoos magazin na svim kioscima Tiska, a u paketu dobivate čak 23 postera najvećih zvijezda, kao i odlične darove. Tu je knjižica viralnih JoomBoos kvizova znanja, memory kartice za najbolje igre s prijateljima ili obitelji, ako i HoloFame kupon za popust na ulaznicu.

Trknite do prvog kioska Tiska i nabavite što prije svoj primjerak, a onda nam na JoomBoos Magazin Instagram šaljite kreativne fotke jer smo ponovno za vas pripremili genijalne poklon pakete. Najkreativniji svake druge nedjelje osvaja jedan!

 | Autor:

Tvoja reakcija?