Beyonce je objavila trailer za novi album 'Black is king'!

Beyonce/Instagram
Queen B je objavila trailer za novi album. Ovaj video je prvo trebao biti pratnja za pjesmu iz poznatog animiranog filma, no nedavni protesti su promijenili Beyonceine zamisli.
Vidi originalni članak

Pop diva Beyonce objavila je trailer za novi album 'Black is king'. Video traje minutu i 20 sekundi, a uključuje velike hollywoodske zvijezde: Lupita Nyong'o, Naomi Campbell, Kelly Rowland, Beyonce i mnoge druge.

Ovdje pogledajte video:

Album je prvobitno trebao nastati kao video koji će pratiti pjesmu iz filma 'Lion king', no zbog nedavnih protesta 'Black lives matters' dobio je novo značenje: "Događaji iz 2020. godine stvorili su sasvim novo značenje, tijekom kojeg ljudi diljem svijeta šalju važnu poruku", rekla je.

"Tražimo sigurnost i svjetlost koje će nas voditi jer mnogi od nas žele promjene. Vjerujem da kad Afroamerikanci ispričaju svoje priče, možemo nešto promijeniti i govoriti o našoj pravoj povijesti i bogatstvu duše koje nisu ispričane u povijesnim knjigama."

Queen B je navela da je sa ovim vizualnim albumom htjela prikazati svoju povijest i afričku tradiciju s modernim preokretom i univerzalnom porukom. Želi potaknuti ljude da stvore vlastiti identitet i povijest.

 

Posjeti joomboos.24sata.hr