Bizarna nesreća: Hrvatica samu sebe zarobila u sobi!

Marija Mazalin/instagram
Našoj Mariji dogodilo se ono što se i vama možda nekad dogodilo. Tko se prepoznaje u ovoj situaciji?
Vidi originalni članak

Nove informacije - Marija je napokon oslobođena iz sobe! Poslala nam je da je dobro, a pohvalila je i spasitelje koji su je izvukli nakon sedam sati čekanja! Jedan od njih je i njezin brat, poznati košarkaš Lovro Mazalin.

SPASITELJI!

Marija Mazalin, jedna od producentica JoomBoosa, danas je imala najbizarniju nesreću ikad. Naime, sama sebe je 'zatočila' u vlastitoj spavaćoj sobi i nekoliko sati sve to dokumentirala na Instagramu. Čekala je vatrogasce i policiju da je dođu osloboditi iz sobe, a evo kako je to izgledalo.

Naime, Mariji je još sinoć s vrata sobe otpala kvaka s vanjske strane, ali je malo zaboravila na to kad je išla spavati, pa je zalupila vrata i zatvorila ih. Ujutro kad se probudila i pokušala izaći iz sobe, i unutarnji dio kvake je otpao i osala je zatočena u sobi, samo s mobitelom. 

Ne mogu van, ne mogu na posao

"Samo sebe sam zarobila u sobu. Ne mogu van, ne mogu na posao, ne mogu ništa. Ne znam je li se ikome ikad ovo dogodilo", započela je Marija, a onda objasnila kako joj se to dogodilo.

Prvo sam zvala kućepazitelja, pa vatrogasce, pa policiju

"Dio kvake koji je bio na vratima mi je ostao u ruci i ne mogu ništa. Sad čekam mamu da dođe iz Petrinje i donese mi rezervni ključ, ali ona ne može ući u stan jer sam ulazna vrata zaključala svojim ključem i ostavila ga u bravi... Ali, prije nego ona dođe, moram vatrogasce pitati mogu li mi možda oni pomoći", objasnila je.

Ipak je, umjesto vatrogasaca, zvala kućepazitelja, gospodin je došao do nje, penjao se preko ograde, donio joj drugu kvaku kako bi je mogla gurnuti u vrata i otvoriti ih... I na kraju - i dalje nije uspjela otvoriti vrata!

Nakon neuspjelog pokušaja broj dva, ipak je morala zvati vatrogasce. "Oni su mi rekli da ne rade takve stvari i da prvo nazovem policiju koja će im izdati nalog da izađu na teren. Policija mi je rekla da će poslati vatrogasce i sad ih čekam", ispričala je.

Tek oko podne su je uspjeli izvući iz sobe

Na kraju su se vatrogasci pojavili oko podneva, a o tome kako su je izvukli i što se dalje dogodilo ćemo vas naknadno obavijestiti! Stay tuned!

NISTE SPREMNI! U nedjelju vas očekuje još neviđeni glazbeni hit u izvedbi Svenkyja i dide Tonija! Izlazi u 11 sati, pratite nas.

Posjeti joomboos.24sata.hr