Prvi 4847 pregleda 07. veljače 2019.

Bizarna nesreća: Hrvatica samu sebe zarobila u sobi!

Marija Mazalin/instagram

Našoj Mariji dogodilo se ono što se i vama možda nekad dogodilo. Tko se prepoznaje u ovoj situaciji?

Nove informacije - Marija je napokon oslobođena iz sobe! Poslala nam je da je dobro, a pohvalila je i spasitelje koji su je izvukli nakon sedam sati čekanja! Jedan od njih je i njezin brat, poznati košarkaš Lovro Mazalin.

SPASITELJI!

 | Autor:

Marija Mazalin, jedna od producentica JoomBoosa, danas je imala najbizarniju nesreću ikad. Naime, sama sebe je 'zatočila' u vlastitoj spavaćoj sobi i nekoliko sati sve to dokumentirala na Instagramu. Čekala je vatrogasce i policiju da je dođu osloboditi iz sobe, a evo kako je to izgledalo.

 | Autor: Marija Mazalin/instagram Marija Mazalin/instagram

Naime, Mariji je još sinoć s vrata sobe otpala kvaka s vanjske strane, ali je malo zaboravila na to kad je išla spavati, pa je zalupila vrata i zatvorila ih. Ujutro kad se probudila i pokušala izaći iz sobe, i unutarnji dio kvake je otpao i osala je zatočena u sobi, samo s mobitelom. 

Ne mogu van, ne mogu na posao

 | Autor: Marija Mazalin/instagram Marija Mazalin/instagram

"Samo sebe sam zarobila u sobu. Ne mogu van, ne mogu na posao, ne mogu ništa. Ne znam je li se ikome ikad ovo dogodilo", započela je Marija, a onda objasnila kako joj se to dogodilo.

Prvo sam zvala kućepazitelja, pa vatrogasce, pa policiju

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The mondayest tuesday ever

Objavu dijeli Marija Mazalin (@marijamazalin)

"Dio kvake koji je bio na vratima mi je ostao u ruci i ne mogu ništa. Sad čekam mamu da dođe iz Petrinje i donese mi rezervni ključ, ali ona ne može ući u stan jer sam ulazna vrata zaključala svojim ključem i ostavila ga u bravi... Ali, prije nego ona dođe, moram vatrogasce pitati mogu li mi možda oni pomoći", objasnila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Monday vibes (@luhorvat & @bbebz ty 😘)

Objavu dijeli Marija Mazalin (@marijamazalin)

Ipak je, umjesto vatrogasaca, zvala kućepazitelja, gospodin je došao do nje, penjao se preko ograde, donio joj drugu kvaku kako bi je mogla gurnuti u vrata i otvoriti ih... I na kraju - i dalje nije uspjela otvoriti vrata!

Nakon neuspjelog pokušaja broj dva, ipak je morala zvati vatrogasce. "Oni su mi rekli da ne rade takve stvari i da prvo nazovem policiju koja će im izdati nalog da izađu na teren. Policija mi je rekla da će poslati vatrogasce i sad ih čekam", ispričala je.

Tek oko podne su je uspjeli izvući iz sobe

 | Autor: Marija Mazalin/instagram Marija Mazalin/instagram

Na kraju su se vatrogasci pojavili oko podneva, a o tome kako su je izvukli i što se dalje dogodilo ćemo vas naknadno obavijestiti! Stay tuned!

NISTE SPREMNI! U nedjelju vas očekuje još neviđeni glazbeni hit u izvedbi Svenkyja i dide Tonija! Izlazi u 11 sati, pratite nas.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

5 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BubaMara

    Koja kraljica
  • DolanImagine

    Majke ti sta je ovo