Blizanci će upoznati ljubav života, a Rakovi prekinuti vezu

couples_magazine / instagram
Ušli smo u 2019., a to znači da nas zanima što nam horoskop donosi u nadolazećem razdoblju, pogotovo kad je u pitanju ljubav. Ovo je veliki ljubavni horoskop za 2019.
Vidi originalni članak

Bustle detaljno piše kakva će 2019. biti po pitanju ljubavi za svaki horoskopski znak, pa provjeri što tebe čeka na planu romantike, veza i strasti. Baci oko:

Ovan

via GIPHY

Ovnovi će ove godine u ljubavi biti jako oprezni. Nećete ulijetati u veze i odnose i pazit ćete na svaku sitnicu. Ne želite izgubiti svoju priliku tako što ćete u nešto ući bez razmišljanja i to je pametno. Ipak, Ovnovi imaju snažne instinkte i strastveni su, pa će im ponekad biti teško obuzdati se, ali zaključak je da u 2019. ne trebate nigdje žuriti po pitanju ljubavi! 

Bik

Tvrdoglavi Bikovi ove će godine morati naučiti da se ne valja zadržavati u toksičnim odnosima jer se oni nikad neće promijeniti. Vi zaslužujete najbolje, zato se nemojte zadovoljavati gorim. Iako nisu skloni promjenama, Bikovi će se morati odlučiti na neke ogromne korake u tom smjeru, jer će im ljubavni život inače i dalje patiti.

Blizanci

via GIPHY

Najteže za Blizance je vezati se za nekoga na dulje vrijeme. No, u 2019. morat će se osloboditi tog straha, jer pred njima je možda ljubav života koju ne smiju propustiti samo zato što su anksiozni oko vezivanja za nekoga! Nemojte propustiti ovu ogromnu priliku, Blizanci, pred nosom vam je...

Rak 

Rakovi su iznimno osjetljivi i iako im je to vjerojatno najteža stvar u životu, napokon će morati pustiti sve ono loše (i dobro) iz prošle veze za kojom još uvijek pate, kako bi mogli krenuti dalje. Iako vam se sada čini, Rakovi dragi, da vam je ovo najgore razdoblje u životu, iz njega će se roditi nešto prekrasno što i ne očekujete. Pustite i idite dalje...

Lav

Lavovi će ove godine svoj ego morati napokon staviti po strani i dopustiti toj drugoj posebnoj osobi u njihovu životu da ih zadivi. Nemojte sebe uvijek stavljati na prvo mjesto, jer u vezi postoje dvoje, a ne samo vi. Prepustite se osjećajima i instinktima, nemojte se uspoređivati s drugima i dopustite si voljeti. 

Djevica

via GIPHY

Djevice su rođeni perfekcionisti, ali ljubav i romantika se ne daju kontrolirati, iako biste vi to htjeli! I zato se nemojte previše truditi doći do ljubavi na silu, to tako ne ide. Ako vam se na ljubavnom planu ove godine ne ostvari baš sve što ste željeli, to je okej. Ovo će biti godina u kojoj ćete se naučiti opustiti i baciti te puste želje za savršenstvom u smeće. Naučit ćete voljeti spontanost, a to je prvi korak ka zaljubljivanju. 

Vaga

Iako su Vage poznate po tome da vole pomagati drugima, u 2019. bi napokon trebale početi pomagati i gledati sebe! Izgubiti sebe u bilo kojem odnosu nije nimalo zdravo, a to će Vage ove godine napokon naučiti. Ova godina bit će godina u kojoj ćete se zaljubiti u sebe i shvatiti da morate biti zadovoljni sobom i cijeniti sebe kako bi to drugi također prepoznali. 

Škorpion

Iako im je konflikt u krvi, ove godine morat će malo smiriti strasti ukoliko žele jasno vidjeti što je pred njima na ljubavnom planu. Strast je super stvar, ali ne ako je pretjerana, a nju ćete učiti obuzdavati ove godine, Škorpioni dragi... Budite pozitivniji, nemojte ništa raditi na silu i opustite se malo. Ljubav će doći. Možda ne odmah, ali je blizu.

Strijelac 

via GIPHY

Iako često impulzivni, Strijelci će ove godine morati obuzdati svoju impulzivnost i razmisliti o odnosima prije nego u njih ulete. Pogotovo kad je riječ o romantičnim vezama. Prvo naučite što zapravo želite od sebe i od života, a tek ćete tada biti sposobni prosuditi što tražite u svom partneru/partnerici...

Jarac

Iako su poznati po praktičnosti i preciznosti, valjda će im ove godine napokon postati jasno da ljubav ne funkcionira po principu matematičke jednadžbe. Ako ove godine želite uploviti u ljubav, morate naučiti kako joj se istinski prepustiti, bez razmišljanja i kalkulacija. Slušajte svoje osjećaje i odvest će vas na neka prilično uzbudljiva mjesta. 

Vodenjak

via GIPHY

Tvrdoglavi Vodenjaci će ove godine morati naučiti kako slušati druge ljude i prestati vjerovati baš svemu što ste si sami utuvili u glavu. Dobro je imati mišljenje, ali do određene granice dok ne postanete arogantni. Dajte si prostora za pogrešku! Nemojte se kažnjavati za svaki pogrešan korak. Dopustite si ljubav! Možda vam se tada i dogodi.

Ribe

Ribe će morati naučiti da nije sve romantika i bajka te da veze ponekad ne funkcioniraju kao na filmu. Stvarni život ponekad je težak, kompliciran i surov, i to je okej. Samo si dajte oduška od previše fantaziranja i živite u stvarnom trenutku! 

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

Posjeti joomboos.24sata.hr