Britney Spears objavila da je izgubila bebu

samasghari/Instagram
Pjevačica Britney Spears prije mjesec dana je sa svijetom podijelila vijest o svojoj trudnoći no sada je obznanila kako je pretrpjela spontani pobačaj
Vidi originalni članak

Samo mjesec dana nakon što je obznanila da je trudna, pjevačica Britney Spears na svom je Instagramu podijelila tužnu vijest u kojoj je rekla da je pretrpjela spontani pobačaj i izgubila bebu, piše New York Times

"S najdubljom tugom vam moramo reći da smo rano u trudnoći izgubili našu čudesnu bebu. Ovo je strašna situacija za svakog roditelja. Možda smo trebali još malo pričekati da obznanimo trudnoću, ali bili smo previše uzbuđeni da podijelimo ovu vijest", napisala je Britney. 

"Naša ljubav je naša snaga. I dalje ćemo pokušavati proširiti našu prelijepu obitelj. Zahvalni smo na vašoj podršci i ljubazno vas molimo za privatnost tijekom ovog teškog perioda", poručila je. 

Ova vijest rastužila je i njene obožavatelje koji su joj uputili komentare podrške. "Šaljem vam ljubav svjetlost i snagu", "Britney i Sam, volim vas! Budite jaki!", "Svu ljubav svijeta šaljemo tebi, Britney", samo su neki od dirljivih komentara. 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

Posjeti joomboos.24sata.hr