Prvi Proljetni JoomBoos magazin 115702 pregleda 19. travnja 2022.

Hot proljetni JoomBoos magazin je na kioscima!

joomboos

Na dvije WOW naslovnice proljetnog broja JoomBoos Videostar magazina su najveće tiktokerske zvijezde u regiji, Barbi Afrika i Wajwai. U paketu s magazinom stižu i brutalni posteri te čak tri super dara

Barbi Afriku i Wajwaija na TikToku prati više od 4 milijuna obožavatelja. Njih dvoje trenutno su u žiriju najvećeg tiktokerskog showa u regiji, JoomBoos Videostara, a osim svega toga - njih su dvoje zvijezde s naslovnica novog, proljetnog broja JoomBoos Videostar magazina! 

 | Autor:

"Moj ljubavni život je jako jednostavan i u potpunosti pod mojom kontrolom. Trenutno sam slobodan i baš uživam u tom", otkrio nam je Wajwai u ekskluzivnom intervjuu, koji u cijelosti možete pročitati u novom JoomBoos Videostar magazinu. Osim njega, svoje nam je najveće tajne otkrila i Barbi Afrika, kao i mnoge druge zvijezde koje samo u našem magazinu možete pronaći sve na jednom mjestu.

 | Autor:

Mimiermakeup, SaamoPetraa, Luciano Plazibat, Justin Bieber, Billie Eilish, xniks2x, Magic Leon, Taylor Swift i brojna druga imena nalaze se na posterima i u najboljim pričama u našem magazinu. A u paketu osim najboljih priča stižu i brutalni darovi te čak 23 hit postera. Od darova u novom broju dobivate JoomBoos memory kartice i knjižicu viralnih kvizova znanja powered by Europski Parlament, a uz to dobivate i kupon za 20 posto popusta na ulaznice za HoloFame & JoomBoos - najveći hologramski spektakl ovog ljeta koji će se održati u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti.

 | Autor:

U novom JoomBoos magazinu poznata hrvatska dermatologinja Vesna Lamer odgovarala je na pitanja JoomBoos čitatelja i čitateljica i otkrila sve tajne zdrave kože i pravilne skincare rutine. Uz to, u novom broju s našim influencerima razbijamo najčešće ljubavne mitove, govorimo o cyberbullyingu s psihologinjom iz Plavog telefona te donosimo najveće tajne stranih celebrityja koje su pomno skrivali od javnosti.

 | Autor:

Nikad šareniji, bogatiji i zabavniji proljetni broj JoomBoos Videostar magazina pronađite na svim kioscima Tiska diljem Hrvatske po cijeni od 35 kuna. Paket sadrži magazin, 23 brutalna postera te čak tri super dara - memory cards, knjižicu kvizova i HoloFame kupon. Trknite na najbliži kiosk Tiska što prije i uživajte u odmoru uz vaš najdraži JoomBoos!

 | Autor:

 | Autor:

Tvoja reakcija?