Britney Spears se zaručila!

BritneySpears/Instagram
Nakon što se predugo borila za svoju slobodu i svoja prava, Britney Spears napokon je slobodna, a ta sloboda je sada donijela i zaruke
Vidi originalni članak

Britney Spears i Sam Asghari su zaručeni, piše Popsugar. Sretnu vijest pjevačica je podijelila na svom Instagram profilu, gdje je objavila video svog zaručničkog prstena, a Sam je podijelio fotku na kojoj ljubi Britney dok ona pokazuje prsten prema kameri.

Ovu vijest službeno je potvrdio i Samov menadžer, Brendon Cohen. "Ovaj par je danas i službeno potvrdio svoju dugotrajnu vezu te su oboje duboko dirnuti podrškom i ljubavi koja im je iskazana", rekao je Brendon. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)

Britney i Sam su se upoznali 2016. godine na snimanju spota za pjesmu 'Slumber Party' i ubrzo nakon toga su započeli vezu. Većinu svoje veze su držali podalje od očiju javnosti, ali Sam je često pokazivao svoju podršku tijekom Britneyine borbe oko skrbništva. "Oduvijek sam želio samo najbolje za svoju bolju polovicu i nastavit ću ju podupirati u borbi za njene snove i budućnost koju zaslužuje", rekao je Sam. 

Obožavatelji i ostali celebrityji su oduševljeni ovom viješću. "Čestitam, ljubavi! Presretna sam zbog tebe, dobrodošla u klub", napisala joj je Paris Hilton, dok je glumica Octavia Spencer dodala kako bi bilo dobro da Sam potpiše predbračni ugovor. Predostrožnosti radi!

Sretno, Britney!

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 

Posjeti joomboos.24sata.hr