Buntovnica. Ljubavnica. Diva: Sve je ovo SaamoPetraa

saamopetraa@instagram
U subotu na meet up-u potpisuje knjige i druži se s fanovima
Vidi originalni članak

Buntovnica. Ljubavnica. Diva. Tri riječi kojom hejteri ili fanovi stalno opisuju Petru Dimić, najpopularniju Youtubericu u Joomboosu i jednu od najjačih na balkanskoj sceni.

Iskrena ispovijest

Nikad nije podnosila da joj se nameću pravila. Ljubavnica, glupača, jadnica, ljubičica…tako je nazivaju njezini hejteri. Diva. To je pojam kojim je opisuju svi oni kojima je uzor. A ona je konačno odlučila reći svoju stranu. Iako je stalno u žiži zbivanja, nikad nije rekla što je njoj na srcu. Što misli o ljudima koji su joj zabili nož u leđa. Po prvi puta SaamoPetraa otkriva sve svoje ljubavi i zašto su postale bivše. 

U iskrenoj ispovijesti čitajte sve o najtežem prekidu zbog kojeg je plakala danima. Petra otkriva i onu stranu za koju ne znaju niti njezini obožavatelji. Govori o tome tko joj je najveća podrška u životu i kako se kao tinejđerica konačno pomirila s ocem.

Svi smatraju da sam hrabra i da nikad ne plačem, da sam frajerica,  to nije prava istina. U knjizi sam prava ja…

U subotu na meet up-u potpisuje knjige

Knjigu možete naručiti već sada na Žutom Kliku, a u subotu u Gajevoj 2, u Tisak media centru - odmah na Trgu bana Jelačića - dođite na promociju. Petra će potpisati svaki primjerak i fotkati se s fanovima!

Posjeti joomboos.24sata.hr