Prvi 1042 pregleda 06. ožujka 2019.

Buntovnica. Ljubavnica. Diva: Sve je ovo SaamoPetraa

saamopetraa@instagram

U subotu na meet up-u potpisuje knjige i druži se s fanovima

Buntovnica. Ljubavnica. Diva. Tri riječi kojom hejteri ili fanovi stalno opisuju Petru Dimić, najpopularniju Youtubericu u Joomboosu i jednu od najjačih na balkanskoj sceni.

Iskrena ispovijest

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zadnji selfie sa 18 godina 😂🥳 Ceka se rodendan! 🔥

Objavu dijeli Petra Dimic (@saamopetraa)

Nikad nije podnosila da joj se nameću pravila. Ljubavnica, glupača, jadnica, ljubičica…tako je nazivaju njezini hejteri. Diva. To je pojam kojim je opisuju svi oni kojima je uzor. A ona je konačno odlučila reći svoju stranu. Iako je stalno u žiži zbivanja, nikad nije rekla što je njoj na srcu. Što misli o ljudima koji su joj zabili nož u leđa. Po prvi puta SaamoPetraa otkriva sve svoje ljubavi i zašto su postale bivše. 

U iskrenoj ispovijesti čitajte sve o najtežem prekidu zbog kojeg je plakala danima. Petra otkriva i onu stranu za koju ne znaju niti njezini obožavatelji. Govori o tome tko joj je najveća podrška u životu i kako se kao tinejđerica konačno pomirila s ocem.

Svi smatraju da sam hrabra i da nikad ne plačem, da sam frajerica,  to nije prava istina. U knjizi sam prava ja…

U subotu na meet up-u potpisuje knjige

Knjigu možete naručiti već sada na Žutom Kliku, a u subotu u Gajevoj 2, u Tisak media centru - odmah na Trgu bana Jelačića - dođite na promociju. Petra će potpisati svaki primjerak i fotkati se s fanovima!

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    awww kraljica <3