Chandler potvrdio: U ožujku se okuplja ekipa 'Prijatelja'

friends/instagram
Legendarni Matthew Perry u seriji je glumio Chandlera, lika poznatog po sarkazmu i urnebesnim forama od kojih smo 'plakali' od smijeha. Upravo je Chandler potvrdio vijest koju smo dugo čekali!
Vidi originalni članak

Dugo, dugo, se šuškalo o okupljanju glumaca iz legendarne serije 'Prijatelji' i snimanju posebnog specijala. Sad smo konačno saznali datum kad bi do njega trebalo doći. Naime, glumac Matthew Perry, koji je utjelovio lik Chandlera, otkrio je da će se poseban specijal početi snimati u ožujku sljedeće godine, piše Her.

"Okupljanje 'Prijatelja' odgođeno je za početak ožujka. Čini se da će nam naredna godina bi poprilično zaposlena, baš kako ja to volim!", napisao je u Tweetu.

Serija se trebala početi snimati u kolovozu ove godine, ali je zbog pandemije odgođena. Sad je svi nestrpljivo iščekuju, a trebala bi izaći na HBO Max-u.

Matthew Perry, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc i David Schwimmer trebali bi se okupiti u novoj specijalnoj epizodi i tako nam dati novi materijal za gledanje ove legendarne serije. Tome se svi veselimo jer smo 'stare' epizode pogledali već tisuću puta.

Posjeti joomboos.24sata.hr