Choda posjetio Baku nakon operacije: 'Dobro je'

choda/instagram/bakaprase
Popularni youtuber Baka Prase bio je na operaciji krajnika, a nakon nje objavio je fotku iz bolnice i poručio svima da je dobro, a isto je učinio i njegov prijatelj Choda, koji ga je prvi posjetio u bolnici.
Vidi originalni članak

Baka je odlazak na ovu operaciju najavio oko Valentinova, kada je također najavio da uzima i malu pauzu od YouTubea zbog zdravlja, a sad kad je operacija gotova spreman je za nove pobjede. 

Prvi koji ga je posjetio u bolnici nakon ove operacije bio je njegov super prijatelj i kolega youtuber, Choda. "Možda neću objaviti video, došao sam vidjeti je li Bogdan okej nakon operacije", poručio je Choda svojim pratiteljima. 

"Jedino što od vas tražim u ovom periodu je ono što mi uvijek pružate, a to su razumijevanje i podrška. Zbog svog zdravstvenog stanja još uvijek ne mogu snimati i ne smijem se forsirati. Sljedeći tjedan idem na operaciju krajnika zbog čega ću barem dva tjedna provesti u krevetu. I zato sam odlučio uzeti pauzu od YouTubea. Bit ću prisutan na Instagramu, ali na YouTubeu me neće biti tri do četiri tjedna. Volim vas i jedva čekam da se vratim, ali krajnici su razlog zašto sam stalno bolestan i utječu na sve što radim. Ovo nije bila laka odluka, ali morao sam staviti zdravlje na prvo mjesto. Prestajem snimati zbog zdravlja i ni zbog čega drugoga. Vratit ću se jači nego ikad, kao što to uvijek radim. Institucija!", napisao je Baka nedavno na svoj Instagram story, a mi mu želimo upravo to - brz oporavak i nastavak youtuberske karijere nakon operacije. Drži se, Bako!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu i lupi subscribe da prvi vidiš sve najcool priče!

Posjeti joomboos.24sata.hr