Prvi 1615 pregleda 21. veljače 2020.

Choda posjetio Baku nakon operacije: 'Dobro je'

choda/instagram/bakaprase

Popularni youtuber Baka Prase bio je na operaciji krajnika, a nakon nje objavio je fotku iz bolnice i poručio svima da je dobro, a isto je učinio i njegov prijatelj Choda, koji ga je prvi posjetio u bolnici.

Baka je odlazak na ovu operaciju najavio oko Valentinova, kada je također najavio da uzima i malu pauzu od YouTubea zbog zdravlja, a sad kad je operacija gotova spreman je za nove pobjede. 

Prvi koji ga je posjetio u bolnici nakon ove operacije bio je njegov super prijatelj i kolega youtuber, Choda. "Možda neću objaviti video, došao sam vidjeti je li Bogdan okej nakon operacije", poručio je Choda svojim pratiteljima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dosao da mu pregledam analni otvor

Objavu dijeli Danilo Coda Badnjar (@choda19a)

"Jedino što od vas tražim u ovom periodu je ono što mi uvijek pružate, a to su razumijevanje i podrška. Zbog svog zdravstvenog stanja još uvijek ne mogu snimati i ne smijem se forsirati. Sljedeći tjedan idem na operaciju krajnika zbog čega ću barem dva tjedna provesti u krevetu. I zato sam odlučio uzeti pauzu od YouTubea. Bit ću prisutan na Instagramu, ali na YouTubeu me neće biti tri do četiri tjedna. Volim vas i jedva čekam da se vratim, ali krajnici su razlog zašto sam stalno bolestan i utječu na sve što radim. Ovo nije bila laka odluka, ali morao sam staviti zdravlje na prvo mjesto. Prestajem snimati zbog zdravlja i ni zbog čega drugoga. Vratit ću se jači nego ikad, kao što to uvijek radim. Institucija!", napisao je Baka nedavno na svoj Instagram story, a mi mu želimo upravo to - brz oporavak i nastavak youtuberske karijere nakon operacije. Drži se, Bako!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu i lupi subscribe da prvi vidiš sve najcool priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?