Chrissy Teigen iskreno progovorila o svojoj težini

chrissyteigen/Instagram
Chrissy se nakon rođenja posljednjeg djeteta susrela s raznim komentarima na račun kilograma
Vidi originalni članak

Chrissy Teigan, poznata i kao kraljica interneta koja konstantno svojim fanovima donosi nešto zanimljivo kao što je neobičan javni moment bliskosti s princezom Beatrice, sada je odlučila iskreno progovoriti o svojoj težini, piše Cosmopolitan.

 

"Kako možeš toliko jesti? "Pa, imam 20 kilograma više nakon rođenja Milesa koje nikad nisam skinula zato što jednostavno previše volim hranu. Zapravo, na tih 20 kilograma viška sad gledam kao na nešto normalno, već kad ih imam toliko dugo vremena". 

Također je dodala, "najtanja ikad sam bila nakon rođenja Lune. Postporođajna depresija. A ove kilograme prihvaćam". I super za nju, zato što odlično izgleda, zar ne?

Chrissy je ranije progovorila o stvarnosti roditeljstva na društvenim medijima, a prošlog je mjeseca objavila na Instagramu istinu o jednom od svojih "najtežih" dana s Lunom, rekavši: "Za svakoga tko misli "OMG, tvoja djeca su tako slatka, trebam bebu odmah!" Mi ne stavljamo sve na Instagram, u redu?" Tako da podsjetnik: Iako se život Chrissy i ostalih influencera čini čarobnim, oni prolaze kroz iste stvari i probleme kao drugi. 

POGLEDAJ PRVU EPIZODU SAVRŠENOG SPOJA:

 

Posjeti joomboos.24sata.hr