Čime bi se ove zvijezde bavile da nisu slavne?

hellomagazin/jelena rozga / instagram
Da nisu pjevači i glumci bili bi liječnici, astronauti ili učitelji...
Vidi originalni članak

Prije slave, bogatstva i luksuza, većina zvijezda živjela je normalnim životom kao i svi mi ostali. Ambicije su im se, ipak, s vremenom isplatile ili su se jednostavno našli u pravo vrijeme na pravom mjestu, no što bi bilo da nisu uspjeli? PopSugar objavio je listu zanimanja kojima bi se poznati bavili da nisu postali slavni.

1. Justin Bieber - astronaut

Kanadski pop pjevač jednom je izjavio kako bi se, da nije postao pjevač, školovao za astronauta. Rekao je kako bi rado otputovao u Svemir, jer njemu očito ni nebo nije granica.

2. Jennifer Aniston - liječnica

Jennifer je priznala kako bi, da nije postala glumica, sigurno bila liječnica. Glumicu fasciniraju ljudska tijela pa bi, kaže, bila liječnica u bilo kojem polju medicine.

3. George Clooney - igrač bejzbola

Vjerovali ili ne, George Clooney je kao mladić igrao bejzbol. Čak se kao tinejdžer okušao se u 'Cincinnati Redsima', ali ga je život ipak na kraju odveo u nekom drugom smjeru. Ne sportskom.

4. Taylor Swift - dizajnerica interijera ili detektivka

Pjevačicu fascinira kriminalistika pa je izjavila da je nekada htjela postati detektivka. Nije sigurna koliko bi u tome bila dobra jer možda voli samo gledati kriminalističke serije, ali kao back up je imala posao dizajnerice interijera.

5. Sofia Vergara - stomatologinja

Glumica je skoro postala stomatologinja, no odustala je od fakulteta. Od dodjele diplome dijelila su je samo dva semestra, no glumica je odlučila prihvatiti posao televizijske voditeljice i to ju je odvelo dalje u glumačke vode.

6. Mario Mandžukić - keramičar

Mario Mandžukić pohađao je srednju školu za keramičara. Ovaj igrač talijanskog prvoligaša Juventusa bi, da nije postao nogometaš, vjerojatno danas radio u nekoj građevinskoj firmi.

7. Nina Badrić - prodavačica

Nina Badrić od malena je pjevala po zborovima i bila je prateći vokal, no profesionalnim pjevanjem počela se baviti sasvim slučajno. Jednog dana, dok je još radila u jednom butiku, ondje je navratio pokojni Dino Dvornik i čuo je kako pjevuši. Vratio se sljedećeg dana i odveo Ninu u nekoliko diskografskih kuća i tako je sve počelo.

8. Jelena Rozga - balerina

Jelena Rozga se dugi niz godina bavila baletom, no ipak se odlučila za glazbenu karijeru. Bila je članica grupe Magazin, ali već jako dugo gradi uspješnu solo karijeru.

9. Jacques Houdek - frizer

Jacques bi, da nije uspio kao pjevač, bio frizer, a u to nam je dosta lako povjerovati s obzirom da su mu frizure uvijek tip-top.

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najiskrenije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, ljubavnu priču Nike i Raste, najveći ljubavni horoskop za 2019. i još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, kupite ga na svim kioscima!

Posjeti joomboos.24sata.hr