Prvi 498 pregleda 19. siječnja 2019.

Čime bi se ove zvijezde bavile da nisu slavne?

hellomagazin/jelena rozga / instagram

Da nisu pjevači i glumci bili bi liječnici, astronauti ili učitelji...

Prije slave, bogatstva i luksuza, većina zvijezda živjela je normalnim životom kao i svi mi ostali. Ambicije su im se, ipak, s vremenom isplatile ili su se jednostavno našli u pravo vrijeme na pravom mjestu, no što bi bilo da nisu uspjeli? PopSugar objavio je listu zanimanja kojima bi se poznati bavili da nisu postali slavni.

1. Justin Bieber - astronaut

Kanadski pop pjevač jednom je izjavio kako bi se, da nije postao pjevač, školovao za astronauta. Rekao je kako bi rado otputovao u Svemir, jer njemu očito ni nebo nije granica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

2. Jennifer Aniston - liječnica

Jennifer je priznala kako bi, da nije postala glumica, sigurno bila liječnica. Glumicu fasciniraju ljudska tijela pa bi, kaže, bila liječnica u bilo kojem polju medicine.

3. George Clooney - igrač bejzbola

Vjerovali ili ne, George Clooney je kao mladić igrao bejzbol. Čak se kao tinejdžer okušao se u 'Cincinnati Redsima', ali ga je život ipak na kraju odveo u nekom drugom smjeru. Ne sportskom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Do you have a pet?

A post shared by George Clooney❗ (@george_clooney_1) on

4. Taylor Swift - dizajnerica interijera ili detektivka

Pjevačicu fascinira kriminalistika pa je izjavila da je nekada htjela postati detektivka. Nije sigurna koliko bi u tome bila dobra jer možda voli samo gledati kriminalističke serije, ali kao back up je imala posao dizajnerice interijera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

With you, I’d dance in a storm in my best dress. 💃 📷: @kevinmazur @gettyentertainment

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

5. Sofia Vergara - stomatologinja

Glumica je skoro postala stomatologinja, no odustala je od fakulteta. Od dodjele diplome dijelila su je samo dva semestra, no glumica je odlučila prihvatiti posao televizijske voditeljice i to ju je odvelo dalje u glumačke vode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New evil eye👁 #protected 😍

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

6. Mario Mandžukić - keramičar

Mario Mandžukić pohađao je srednju školu za keramičara. Ovaj igrač talijanskog prvoligaša Juventusa bi, da nije postao nogometaš, vjerojatno danas radio u nekoj građevinskoj firmi.

7. Nina Badrić - prodavačica

Nina Badrić od malena je pjevala po zborovima i bila je prateći vokal, no profesionalnim pjevanjem počela se baviti sasvim slučajno. Jednog dana, dok je još radila u jednom butiku, ondje je navratio pokojni Dino Dvornik i čuo je kako pjevuši. Vratio se sljedećeg dana i odveo Ninu u nekoliko diskografskih kuća i tako je sve počelo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Samo opušteno 😁🙋🏻‍♀️😘🥂

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

8. Jelena Rozga - balerina

Jelena Rozga se dugi niz godina bavila baletom, no ipak se odlučila za glazbenu karijeru. Bila je članica grupe Magazin, ali već jako dugo gradi uspješnu solo karijeru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💙 #tbt #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

9. Jacques Houdek - frizer

Jacques bi, da nije uspio kao pjevač, bio frizer, a u to nam je dosta lako povjerovati s obzirom da su mu frizure uvijek tip-top.

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najiskrenije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, ljubavnu priču Nike i Raste, najveći ljubavni horoskop za 2019. i još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, kupite ga na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Haha jacques frizer xD