Čitateljice s Petrom dijele svoje želje i ciljeve!

gretanovak1550/Instagram
Iako je knjiga vani tek neko vrijeme, nema sumnje kako je pravi hit!
Vidi originalni članak

Petra Dimić, odnosno Saamo Petraa nedavno je objavila svoju prvu knjigu 'Buntovnica, ljubavnica, diva' u kojoj otkriva sve o sebi: od toga odakle ime 'Saamo Petraa' do svih događaja koji su je doveli do toga kako je postala najpopularnija youtuberica u Hrvatskoj. Ali, u knjizi je jedna stranica rezervirana i za čitatelje. Ta stranica služi kao nadahnuće i poticaj, ali prije svega podsjetnik kako ništa nije moguće kad se to stvarno želi. 

Stranica 'Moji ciljevi'

Na ovoj stranici se, osim nekadašnje, a sad već ostvarene - Petrine liste želja, nalazi i prostor gdje čitatelji upisuju svoje. Petra je poželjela da njezini čitatelji ispunjenu listu želja objave na Instagramu pod #saamopetraa i na taj način 'zaokruže' priču, jer jednom kad s nekim podijeliš svoje ciljeve, nema odustajanja. 

S veseljem možemo reći kako je ispunjavanje i objavljivanje liste na Instagramu počelo te jedva čekamo vidjeti sve želje i ciljeve! Nadamo se kako će se ovim čitateljicama ispuniti sve što su poželjele, a moramo priznati da su im ciljevi fenomenalni!

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr