Prvi 417 pregleda 16. ožujka 2019.

Čitateljice s Petrom dijele svoje želje i ciljeve!

gretanovak1550/Instagram

Iako je knjiga vani tek neko vrijeme, nema sumnje kako je pravi hit!

Petra Dimić, odnosno Saamo Petraa nedavno je objavila svoju prvu knjigu 'Buntovnica, ljubavnica, diva' u kojoj otkriva sve o sebi: od toga odakle ime 'Saamo Petraa' do svih događaja koji su je doveli do toga kako je postala najpopularnija youtuberica u Hrvatskoj. Ali, u knjizi je jedna stranica rezervirana i za čitatelje. Ta stranica služi kao nadahnuće i poticaj, ali prije svega podsjetnik kako ništa nije moguće kad se to stvarno želi. 

Stranica 'Moji ciljevi'

Na ovoj stranici se, osim nekadašnje, a sad već ostvarene - Petrine liste želja, nalazi i prostor gdje čitatelji upisuju svoje. Petra je poželjela da njezini čitatelji ispunjenu listu želja objave na Instagramu pod #saamopetraa i na taj način 'zaokruže' priču, jer jednom kad s nekim podijeliš svoje ciljeve, nema odustajanja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#saamopetraa 🐰

A post shared by she not follow. 🤞🏻 (@pepahoney) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#buntovnicaljubavnicadiva ❤❤

A post shared by Greta Novak (@gretanovak1550) on

S veseljem možemo reći kako je ispunjavanje i objavljivanje liste na Instagramu počelo te jedva čekamo vidjeti sve želje i ciljeve! Nadamo se kako će se ovim čitateljicama ispuniti sve što su poželjele, a moramo priznati da su im ciljevi fenomenalni!

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Potato7

    Potato7

    jadne su
  • mala_loodacha

    oobožavam jeeee!