Cole Sprouse priveden tijekom prosvjeda u SAD-u

colesprouse/Instagram
Cole Sprouse na Instagramu je objavio citat 'Black lives matter' i podijelio priču o tome kako je priveden tijekom mirnog prosvjeda u Kaliforniji.
Vidi originalni članak

Cijeli svijet trenutno prati nerede u SAD-u koji se događaju nakon ubojstva Afroamerikanca Georgea Floyda. Tijekom jednog od prosvjeda u Santa Monici priveden je i poznati glumac iz 'Riverdalea', Cole Sprouse. Na svom Instagram profilu podijelio je priču kako su on i ostatak prosvjednika privedeni tijekom mirnog prosvjeda te svoje iskustvo podijelio s pratiteljima.

Objasnio je što se dogodilo

'Ja ovdje nisam važan' 

"Neki su pokušali otići, ali su nas presreli drugi policajci koji su nam spriječili odlazak i počeli nam stavljati lisice. I ovo moram naglasiti: kao heteroseksualni bijeli muškarac i javna osoba, posljedice privođenja za mene će biti nikakve u usporedbi s onime kako tretiraju Afroamerikancime u SAD-u.

Ovo nema veze sa mnom. Ovo je i bit će vrijeme da podržimo druge kad situacija eskalira, damo im podršku i učinimo ispravnu stvar. Ovo je vrijeme da promislimo što znači biti nekome saveznik. Nadam se da će i drugi koji su na mom položaju napraviti isto", napisao je Cole.

Tko je Cole Sprouse?

Ovaj američki glumac (27) poznat je po ulogama u serijama i filmovima u kojima se pojavio s bratom blizancem, Dylanom. Najpoznatije uloge su mu u serijama 'Riverdale', 'Friends', 'The Suite Life On Deck' te filmu 'Five Feet Apart'.

 

Najcool JoomBoos posterbook pronađi na svim kioscima Tiska!

Posjeti joomboos.24sata.hr