Prvi 380 pregleda 02. lipnja 2020.

Cole Sprouse priveden tijekom prosvjeda u SAD-u

colesprouse/Instagram

Cole Sprouse na Instagramu je objavio citat 'Black lives matter' i podijelio priču o tome kako je priveden tijekom mirnog prosvjeda u Kaliforniji.

Cijeli svijet trenutno prati nerede u SAD-u koji se događaju nakon ubojstva Afroamerikanca Georgea Floyda. Tijekom jednog od prosvjeda u Santa Monici priveden je i poznati glumac iz 'Riverdalea', Cole Sprouse. Na svom Instagram profilu podijelio je priču kako su on i ostatak prosvjednika privedeni tijekom mirnog prosvjeda te svoje iskustvo podijelio s pratiteljima.

Objasnio je što se dogodilo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A group of peaceful protesters, myself included, were arrested yesterday in Santa Monica. So before the voracious horde of media sensationalism decides to somehow turn it about me, there’s a clear need to speak about the circumstances: Black Lives Matter. Peace, riots, looting, are an absolutely legitimate form of protest. the media is by nature only going to show the most sensational, which only proves a long standing racist agenda. I was detained when standing in solidarity, as were many of the final vanguard within Santa Monica. We were given the option to leave, and were informed that if we did not retreat, we would be arrested. When many did turn to leave, we found another line of police officers blocking our route, at which point, they started zip tying us. It needs to be stated that as a straight white man, and a public figure, the institutional consequences of my detainment are nothing in comparison to others within the movement. This is ABSOLUTELY not a narrative about me, and I hope the media doesn’t make it such. This is, and will be, a time about standing ground near others as a situation escalates, providing educated support, demonstrating and doing the right thing. This is precisely the time to contemplate what it means to stand as an ally. I hope others in my position do as well. I noticed that there are cameras that roll within the police cruisers during the entirety of our detainment, hope it helps. I’ll speak no more on the subject, as I’m (1) not well versed enough to do so, (2) not the subject of the movement, and (3) uninterested in drawing attention away from the leaders of the #BLM movement. I will be, again, posting the link in my story to a comprehensive document for donations and support.

A post shared by Cole Sprouse (@colesprouse) on

"Grupa mirnih prosvjednika, uključujući i mene, privedena je. Prije nego što mediji to pretvore ovo u senzacionalističku vijest o meni, postoji jasna potreba da progovorim o okolnostima: Život Afroamerikanaca je ovdje važan. Uhitili su me dok sam pokazivao solidarnost, kao i mnogi drugi u Santa Monici. Dali su nam opciju da odemo te nas upozorili da ćemo biti privedeni ako to ne učinimo"

'Ja ovdje nisam važan' 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hainer on hasselblad

A post shared by Cole Sprouse (@colesprouse) on

"Neki su pokušali otići, ali su nas presreli drugi policajci koji su nam spriječili odlazak i počeli nam stavljati lisice. I ovo moram naglasiti: kao heteroseksualni bijeli muškarac i javna osoba, posljedice privođenja za mene će biti nikakve u usporedbi s onime kako tretiraju Afroamerikancime u SAD-u.

Ovo nema veze sa mnom. Ovo je i bit će vrijeme da podržimo druge kad situacija eskalira, damo im podršku i učinimo ispravnu stvar. Ovo je vrijeme da promislimo što znači biti nekome saveznik. Nadam se da će i drugi koji su na mom položaju napraviti isto", napisao je Cole.

Tko je Cole Sprouse?

Ovaj američki glumac (27) poznat je po ulogama u serijama i filmovima u kojima se pojavio s bratom blizancem, Dylanom. Najpoznatije uloge su mu u serijama 'Riverdale', 'Friends', 'The Suite Life On Deck' te filmu 'Five Feet Apart'.

 

Najcool JoomBoos posterbook pronađi na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?