College Day: Evo kako i ti možeš upisati američki koledž

RIT CROATIA
Želiš postati dio američkog koledža? Nastavi čitati, imamo nešto za tebe!
Vidi originalni članak

Američki koledž RIT Croatia organizira College Day, jednodnevno događanje na svojim kampusima u Dubrovniku i Zagrebu, namijenjeno srednjoškolcima kao i onima koji razmišljaju o promjeni fakulteta.

Dan otvorenih vrata održat će se 1. ožujka 2024. na dubrovačkom kampusu i 2. ožujka 2024. na zagrebačkom kampusu, a za dolazak je potrebno prijaviti se putem online obrasca do 1. ožujka 2024.

College Day: program događanja 

Svi oni koji upravo biraju koji će studij i fakultet upisati, sigurno imaju milijun pitanja. Upravo zbog toga, jedna od uobičajenih preporuka je posjetiti fakultet koji te interesira i raspitati se o studiju, podršci i prilikama koje fakultet nudi te porazgovarati s predavačima i studentima. 

U sklopu dana otvorenih vrata, američki koledž pripremio je mnoštvo informativnih i zabavnih aktivnosti koje će ti omogućiti da:

  • upoznaš studente i saznaš više o tome kako je studirati na engleskom jeziku, kakve aktivnosti i projekte rade tijekom studija, koji zanimljivi studentski klubovi postoje,
  • upoznaš predavače i saznaš više o američkim sveučilišnim studijima koje koledž nudi (kao i vrijednim stipendijama koje daje studentima),
  • i, ne manje bitno – da se zabaviš i osvojiš cool nagrade!

Cijeli program Dana otvorenih vrata naći ćeš na ovoj poveznici.

Požuri i PRIJAVI SE!

Posjeti joomboos.24sata.hr