Prvi 180 pregleda 22. veljače 2024.

College Day: Evo kako i ti možeš upisati američki koledž

RIT CROATIA

Želiš postati dio američkog koledža? Nastavi čitati, imamo nešto za tebe!

Američki koledž RIT Croatia organizira College Day, jednodnevno događanje na svojim kampusima u Dubrovniku i Zagrebu, namijenjeno srednjoškolcima kao i onima koji razmišljaju o promjeni fakulteta.

Dan otvorenih vrata održat će se 1. ožujka 2024. na dubrovačkom kampusu i 2. ožujka 2024. na zagrebačkom kampusu, a za dolazak je potrebno prijaviti se putem online obrasca do 1. ožujka 2024.

 | Autor: RIT CROATIA RIT CROATIA

College Day: program događanja 

Svi oni koji upravo biraju koji će studij i fakultet upisati, sigurno imaju milijun pitanja. Upravo zbog toga, jedna od uobičajenih preporuka je posjetiti fakultet koji te interesira i raspitati se o studiju, podršci i prilikama koje fakultet nudi te porazgovarati s predavačima i studentima. 

U sklopu dana otvorenih vrata, američki koledž pripremio je mnoštvo informativnih i zabavnih aktivnosti koje će ti omogućiti da:

  • upoznaš studente i saznaš više o tome kako je studirati na engleskom jeziku, kakve aktivnosti i projekte rade tijekom studija, koji zanimljivi studentski klubovi postoje,
  • upoznaš predavače i saznaš više o američkim sveučilišnim studijima koje koledž nudi (kao i vrijednim stipendijama koje daje studentima),
  • i, ne manje bitno – da se zabaviš i osvojiš cool nagrade!

 | Autor: RIT CROATIA RIT CROATIA

Cijeli program Dana otvorenih vrata naći ćeš na ovoj poveznici.

Požuri i PRIJAVI SE!

Tvoja reakcija?