Coolerice s Dinom Petrićem na finalu Voice-a:

Cool redakcija
Večeras se bira najljepši glas Hrvatske
Vidi originalni članak

Večeras ćemo saznati tko je The Voice: najljepši glas Hrvatske. Žiri i publika imat će težak zadat birati između Marina, Nine, Jure i Matea, no na tronu će biti samo jedan.

A mi ne bi bili COOL kad ne bi ekskluzivno posjetili generalnu probu najpoznatijeg hrvatskog showa i na to poveli vas, svoje vjerne coolovce.

Katarina Belčić, Iva Arambašić i Matija Vukić ovog su puta imale priliku među prvima vidjeti kojim će se pjesmama kandidati boriti za titulu. A upoznale su i bivšeg favorita iz tima Jacques, Dina Petrića, koji je ispao prošle subote. S njim su se curke družile i nakon showa.

- Iako nisam među finalistima večeras, moj mentor nije odustao od mene. Jacques i ja zajedno radimo na novim pjesmama i uskoro će obožavatelji imati priliku čuti moje vlastite, nove pjesme - rekao je ekskluzivno za COOL.

Naše kulerice bile su oduševljene što su dobile priliku družiti se s Dinom i upoznati sve svoje idole uživo, a vi dragi cooleri pred telku i gledajte tko će kroz par sati biti znan kao najljepši glas Hrvatske!

Posjeti joomboos.24sata.hr