Prvi 12 pregleda 25. travnja 2015.

Coolerice s Dinom Petrićem na finalu Voice-a:

voice
Cool redakcija
 Coolerice s Dinom Petrićem na finalu Voice-a:  Coolerice s Dinom Petrićem na finalu Voice-a:

Večeras se bira najljepši glas Hrvatske

Večeras ćemo saznati tko je The Voice: najljepši glas Hrvatske. Žiri i publika imat će težak zadat birati između Marina, Nine, Jure i Matea, no na tronu će biti samo jedan.

A mi ne bi bili COOL kad ne bi ekskluzivno posjetili generalnu probu najpoznatijeg hrvatskog showa i na to poveli vas, svoje vjerne coolovce.

cool | Autor: Cool redakcija Cool redakcija

Katarina Belčić, Iva Arambašić i Matija Vukić ovog su puta imale priliku među prvima vidjeti kojim će se pjesmama kandidati boriti za titulu. A upoznale su i bivšeg favorita iz tima Jacques, Dina Petrića, koji je ispao prošle subote. S njim su se curke družile i nakon showa.

- Iako nisam među finalistima večeras, moj mentor nije odustao od mene. Jacques i ja zajedno radimo na novim pjesmama i uskoro će obožavatelji imati priliku čuti moje vlastite, nove pjesme - rekao je ekskluzivno za COOL.

dino i curke | Autor: Cool redakcija Cool redakcija

Naše kulerice bile su oduševljene što su dobile priliku družiti se s Dinom i upoznati sve svoje idole uživo, a vi dragi cooleri pred telku i gledajte tko će kroz par sati biti znan kao najljepši glas Hrvatske!

Tvoja reakcija?

RIJEŠI

Ako imaš 8/10 točnih u ovom kvizu ti si ekspert za horoskop

1 komentar/a

Takojesine

Ja imam 10/10 jer imam iskustva sa znamovima jos od 2011 .Ali nikad u zivotu nisam u procitala dnevni i osobni horoskop jer to ti pisu neki obicni ljuti a budale u to vjeruju i nazalost na balkanu kad spomenemo horoskop sve sta znamo je prvo to...Npr.Ja volim da citam o znakovima ,o karakteru,osobinama ,da naucim ko su ljudi oko mene da ih bolje razumijem, da znam sta vole,kakvi su i td...imam iskustva da mou pogodii neciji znak samo po necijem izgledu i prvom stavu...i mnogo toga ima nemam pr..