Da sleti u Japan, Logan Paul završio bi u zatvoru

foursomeofficial@instagram
YouTube više neće surađivati s Loganom Paulom, a neće ni glumiti u četvrtoj sezoni serije “Foursome”, a Japanci kažu da ako Logan Paul sleti u Japan mogao bi završiti u zatvoru.
Vidi originalni članak

Nakon što je razbjesnio cijeli YouTube svijet, Loganu Paulu ni javna isprika nije pomogla. Ispred Loganove milijunske vile u Los Angelesu, paparazzi su uslikali automobile jedne zaštitarske tvrtke, a očito je da slavnom YouTuberu nije svejedno, te da strahuje za svoj život. Koliko je situacija ozbiljna dokazala je i činjenica da je YouTube raskinuo poslovnu suradnju s Loganom, a sada priča dobiva svoj nastavak. 

YouTube je nedavno objavio kako je maknuo Loganov kanal s platforme Google Preferred koja najgledanije i najpopularnije vlogere lansira u sam vrh Google pretraživanja. 

- Najbolje što možemo trenutno napraviti je zaustaviti suradnju s Loganom na neodređeno vrijeme. Za njega u budućnosti više ne postoji mjesta, ni vremena na YouTubeu - rekao je Robert Kyncl, šef poslovnog odjeljenja YouTubea. To znači da fanovi neće moći gledati Logana ni u četvrtoj sezoni YouTube serije “Foursome” koja mu je prošle godine donijela zaradu od 12.5 milijuna dolara.

A čini se da Logan više neće moći kročiti u Japan jer bi u tom slučaju bio uhapšen, s obzirom da je objavljivanjem videa čovjeka koji se objesio prekršio nekoliko zakona. Logana bi japanska policija mogla optužiti za narušavanje javnog reda i mira, uništavanje javne imovine i brojne prekršaje. 

- A još je uz to sve uploadao video kao dokaz na svoj kanal - rekao je šef policije u Japanu, te nadodao kako dugo nisu vidjeli ovako glupog kriminalca. 

Logan Paul viđen je prije nekoliko dana ispred popularnog restorana Tao u Los Angelesu, gdje je jasno pokazao koliko ne voli prisustvo kamera i fotoaparata. Logan je prekrio rukom lice, a bio je u društvu brata Jakea. 

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)
 

Posjeti joomboos.24sata.hr