Demi hejta 10 years challenge: 'Neću objaviti staru fotku'

demilovato/Instagram
Demi je očito dojadilo gledati kako je tko izgledao prije deset godina pa je pokrenula vlastiti trend
Vidi originalni članak

Nakon teške 2018. godine, Demi Lovato kreće u novu godinu odlučna, jaka i pozitivna. Izgleda kako joj je jedna od odluka i ta da neće pratiti trendove, ili samo ima 'pik' samo na '10 year challenge'?

Kako god bilo, Demi je odlučila reći 'ne' ovom trendu, ali fanovi mogu biti mirni zato što je predložila bolju i zdraviju, vlastitu alternativu, piše Cosmopolitan

"Žao mi je, voljela bih obajviti # 10yearchallenge sliku, ali sam previše zauzeta življenjem u trenutku ..." napisala je na Instagram Storyju, a sudeći po komentarima na objavu, fanovi su oduševljeni ovom idejom.

Što vi mislite, je li Demi u pravu? Bolje da živimo sada i ne vraćamo se u prošlost, ili pak nema ništa loše u tome da se prisjetimo onoga što je bilo s vremena na vrijeme? Pišite nam u komentarima!

 

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

Posjeti joomboos.24sata.hr