Dennis na 300k, Mončini silver gumb, a netko je prekinuo

Olivia Rodrigo Instagram
Ovo su najvažnije vijesti sa svjetske i domaće YouTube scene danas
Vidi originalni članak

Dennis došao do 300k

Za početak dobra vijest. Dennis Domian napokon je skupio 300.000 subscribera na YouTube-u, čime se pohvalio na svom Instagram profilu. Čestitamo!

"Napokon nova fotka! U sklopu 300k Kokica na YouTube-u! Hvala vam svima od srca na svoj podršci koju mi pružate od samog početka", napisao je Dennis uz svoju objavu.

I Mončina slavi

S druge strane, Mr. Mončina, zaručnica našeg Macig Leona, pohvalila se, također na Instagramu, kako je dobila silver play button. Odnosno, priznanje da je prešla 100.000 subscribera na YouTube-u, a uz objavu je napisala:

"Hvala vam od srca što ste mi omogućili da držim ovu predivnu stvar u rukama. A najviše hvala Leonu bez kojeg nikad ne bih ni započela snimati i nikad ne bih imala vas."

Poznati par najavio prekid

Na svjetskoj YouTube sceni, pak, vijesti nisu ovako lijepe. Naime, poznati britanski YouTube par Tanya Burr i Jim Chapman objavili su da se razvode nakon četiri godine braka, piše Tube Filter.

Jim se oglasio na Instagramu i napisao: "Nakon 12 nevjerojatnih godina,Tan i ja se razvodimo. I dalje ćemo biti najbolji prijatelji, podržavati se i jedan drugoga voljeti i poštovati. Jedno drugoga ćemo podržavati u novim avanturama i radovati se onome što nam budućnost nosi."

Čini se da su ipak, koliko god ova vijest bila tužna, ostali u dobrim odnosima. A to je na kraju i najvažnije...

Slavna youtuberica u središtu skandala

Youtuberica Olivia Jade našla se usred velikog skandala koji ovih dana trese Ameriku. Olivia je, naime, kćer glumice Lori Loughlin, koju svi pamte po ulozi Rebecce u Punoj kući, a Seventeen piše kako je Lori sada optužena da je podmitila Sveučilište u Južnoj Kaliforniji, kako bi njezine kćeri Olivija i Isabella mogle upisati njihov fakultet.

Lori je sveučilištu navodno platila 500.000 dolara kako bi joj kćeri 'upale' na listu tima veslača, iako nijedna od njih ne vesla. No, iako velik, ovakav skandal nije prvi u nekoj poznatoj obitelji. Ipak, kako će utjecati na daljnju karijeru i Lori i njezinih kćeri, to tek treba vidjeti.

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

Posjeti joomboos.24sata.hr