Prvi 488 pregleda 15. ožujka 2019.

Dennis na 300k, Mončini silver gumb, a netko je prekinuo

Olivia Rodrigo Instagram

Ovo su najvažnije vijesti sa svjetske i domaće YouTube scene danas

Dennis došao do 300k

Za početak dobra vijest. Dennis Domian napokon je skupio 300.000 subscribera na YouTube-u, čime se pohvalio na svom Instagram profilu. Čestitamo!

 | Autor: dennisdomian/Instagram dennisdomian/Instagram

"Napokon nova fotka! U sklopu 300k Kokica na YouTube-u! Hvala vam svima od srca na svoj podršci koju mi pružate od samog početka", napisao je Dennis uz svoju objavu.

I Mončina slavi

S druge strane, Mr. Mončina, zaručnica našeg Macig Leona, pohvalila se, također na Instagramu, kako je dobila silver play button. Odnosno, priznanje da je prešla 100.000 subscribera na YouTube-u, a uz objavu je napisala:

"Hvala vam od srca što ste mi omogućili da držim ovu predivnu stvar u rukama. A najviše hvala Leonu bez kojeg nikad ne bih ni započela snimati i nikad ne bih imala vas."

Poznati par najavio prekid

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Three years 👰🏼❤️☺️

Objavu dijeli Tanya Burr (@tanyaburr)

Na svjetskoj YouTube sceni, pak, vijesti nisu ovako lijepe. Naime, poznati britanski YouTube par Tanya Burr i Jim Chapman objavili su da se razvode nakon četiri godine braka, piše Tube Filter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

after 12 incredible years💔💔 #janyaforever

Objavu dijeli 💗Lucy💗 (@zalfie_janya_soppy_closet)

Jim se oglasio na Instagramu i napisao: "Nakon 12 nevjerojatnih godina,Tan i ja se razvodimo. I dalje ćemo biti najbolji prijatelji, podržavati se i jedan drugoga voljeti i poštovati. Jedno drugoga ćemo podržavati u novim avanturama i radovati se onome što nam budućnost nosi."

Čini se da su ipak, koliko god ova vijest bila tužna, ostali u dobrim odnosima. A to je na kraju i najvažnije...

Slavna youtuberica u središtu skandala

Youtuberica Olivia Jade našla se usred velikog skandala koji ovih dana trese Ameriku. Olivia je, naime, kćer glumice Lori Loughlin, koju svi pamte po ulozi Rebecce u Punoj kući, a Seventeen piše kako je Lori sada optužena da je podmitila Sveučilište u Južnoj Kaliforniji, kako bi njezine kćeri Olivija i Isabella mogle upisati njihov fakultet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

didn’t even plan our matching shoes @loriloughlin ❤️

Objavu dijeli OLIVIA JADE (@oliviajade)

Lori je sveučilištu navodno platila 500.000 dolara kako bi joj kćeri 'upale' na listu tima veslača, iako nijedna od njih ne vesla. No, iako velik, ovakav skandal nije prvi u nekoj poznatoj obitelji. Ipak, kako će utjecati na daljnju karijeru i Lori i njezinih kćeri, to tek treba vidjeti.

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ovaj prekid je bas glup, neee :(