Deset filmova koje volimo gledati kad je vani hladno!

youtube/canva
Čim padne snijeg i vani je hladno većina nas traži mjesto gdje bismo se ugrijali i odmorili, kad za to, naravno, imamo vremena. To je idealno vrijeme da upalimo Netflix ili televiziju i potražimo neki dobar zimski film. Evo deset 'snježnih' prijedloga filmova koje biste mogli pogledati kad je prehladno da budemo vani!
Vidi originalni članak

'Little Women' 

Ova priča prati živote sestara March koje prolaze kroz mnoge uspone i padove u životu i nastoje donijeti važne odluke koje će što pozitivnije utjecati na njihovu budućnost.

'When Harry Met Sally'

Ovaj film prati priču dvoje maturanata čiji slučajni susret kulminira kratkotrajnim prijateljstvom. Ali kada ih sudbina spoji pet godina kasnije, prisiljeni su se nositi s time što osjećaju jedno prema drugome.

'The Shining'

Ovaj horor film prati Jacka i njegovu obitelj koji se sele u izolirani hotel s nasilnom prošlošću. Živeći u izolaciji tijekom duge, snježne zime, Jack počinje gubiti razum, što utječe na članove njegove obitelji i dovodi do raznih katastrofa...

'Bridget Jones's Diary'

Bridget je solo žena koja u svom dnevniku piše kako želi promijeniti svoj život. Međutim, nakon dva romantična susreta njezin pogled na život i romantične odnose se drastično mijenja.

'Ice Age'

Mamut Manny, ljenjivac Sid i sabljozubi tigar Diego kreću u komičnu potragu preko svijeta da vrate ljudsku bebu njezinom ocu.

'Love Actually'

Ovaj film prikazuje osam londonskih parova koji se nose s vezama na drugačiji način. Njihovi ljubavni susreti pokazuju im koliko odnosi mogu biti komplicirani.

'March of the Penguins'

Ovaj francuski dokumentarac prati carske pingvine na njihovom putu kroz Južni pol sve do sve do mjesta parenja i nastanka novih predivnih životinja. 

'Harry Potter'

Svi smo čuli za Harryja Pottera, gledamo ga tijekom cijele godine, ali posebno ga je 'gušt' gledati tijekom zimskih dana. Kao što svi znamo, priča prati mladoga čarobnjaka koji se uz pomoć svojih prijatelja bori protiv 'onoga čije se ime ne spominje'. Možete pogledati bilo koji nastavak ili možda napraviti maraton svih filmova, što kažete?

'Happy Feet'

Ovo je još jedan film o pingvinima (tko bi im odolio), ali ovog puta je riječ o animiranom filmu. Za razliku od drugih pingvina, Mumble je nadaren plesač stepa, zbog čega je na sebe navukao gnjev starješina njegovog klana koji ga šalju u izgnanstvo. Mumble na putu pronađe nove prijatelje i pokušava otkriti svoju sudbinu.

'The Holiday'

Ovaj film polako postaje klasik koji gledamo svake zime. Priča prati dvije žene i njihovu zamjenu domova. Jedna otputuje u SAD, a druga u Veliku Britaniju. Ove snažne žene nakon groznih iskustava pokušavaju pronaći novu sreću.

I, koji film gledate?

 

POGLEDAJTE JEDNU EPIZODU 'TEINIH DNEVNIKA':

 

 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr