Dino i Katarina su top spoj: '100 života' je novi ljetni hit

neo visuals/canva
Hvarski slavuj Dino Petrić i pobjednica showa 'Vrijeme da zablistaš', Katarina Grujo, za kraj ljeta odlučili su nas razveseliti još jednim ljetnim hitom koji će se slušati do kraja sezone na plažama i na druženjima.
Vidi originalni članak

Pjesma '100 života' Dine i Katarine bit će hit ljeta, ali će se slušati i na jesen, na zimu, mislim da nema rok trajanja, ispričao nam je glazbeni producent Raay, koji je zaslužan za ovu novu glazbenu uspješnicu.

Atraktivan spot za ovu pjesmu snimljen je na plažama i party brodu na Krku i Crikvenici, a osim Katarine, Dine i zgodnih plesačica, u spotu se pojavljuju i neka dobro poznata lica. Prekrasna slovenska pjevačica, Nika Zorjan, pojavljuje se u ulozi kapetanice, a tu su i dečki iz 'Polkaholika' koji su sve oduševili svojim polka obradama hitova Mladena Grdovića, Nine Badrić i Jelene Rozge.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dino i Katarina imaju posebnu kemiju, a on je, priznaje, od samog početka showa 'navijao' za nju.

'Katarina je bila moj favorit od početka'

- Moram priznati da mi je Katarina od početka natjecanja bila favorit. Iako su mi svi kandidati bili jako dragi, s Katarinom sam nekako osjetio tu posebnu glazbenu kemiju, najbliže smo po godinama i znao sam da će s njom duet biti super. Na kraju se to pokazalo istinitim, a kad smo skupa zapjevali u finalu - znao sam da je to to, priznao nam je Dino te je zatim čestitao i svim ostalim natjecateljima koji su se prijavili i sudjelovali u ovom cool Orbitovom i JoomBoosovom glazbenom talent showu.

Njihova kemija je neosporna

I Raay se slaže da su Katarina i Dino savršen spoj za ovu pjesmu te da su najbolje prenijeli osjećaj bezbrižnosti, ljeta i opuštenosti koji ova pjesma želi i treba poslati.

- Kad sam čuo duet Katarine i Dine znao sam da su oni odlična kombinacija. Katarina zaista zvuči i pjeva nevjerojatno dobro, a njih dvoje u ovom duetu zvuče svjetski. Pjesma je odlična i vjerujem da će to biti jedan od onih hitova koji će se cijelo ljeto, i to ne samo ove godine, vrtjeti na radio postajama i svuda oko nas. Ima tu neku opuštenu, ljetnu notu koja nam svima treba u ovim mjesecima, objašnjava.

'U ovu pjesmu vjerujem 500 posto'

Katarina, inače talentirana glazbenica iz Osijeka, priznala nam je da se na početku showa, kao i svi, nadala pobjedi, ali nije se htjela prerano veseliti kako se ne bi razočarala. 

- Naravno da sam se nadala pobjedi, ali dosad sam već prošla toliko nastupa i audicija i uvijek je nedostajalo 'još onako nešto malo' pa se nisam htjela unaprijed veseliti. Na kraju sam pobijedila i apsolutno sam presretna. Ne mogu vam opisati koliko me razveselilo ovo snimanje dueta s Dinom - govori. 

- Na snimanju nam je bilo skroz opušteno, ali je ujedno bilo i profesionalno odrađeno. Vidi se da je Dini snimanje spotova i pjesama u malom prstu, a to je uspio prenijeti i na mene pa sam i ja bila ležernija. I da, ovo je pjesma u koju vjerujem 500 posto i sigurna sam da će biti ogroman hit - dodaje Katarina.

Pjesmu i spot možete upravo ekskluzivno poslušati na JoomBoos YouTube kanalu.

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

Posjeti joomboos.24sata.hr