Djevojka je ubijena u parku dok je igrala Pokemon Go

Cayla Campos/Facebook
Cayla i njezin dečko naišli su na pljačku, a napadači su zatim pucali u njihov automobil. Jedan od tih metaka pogodio je Caylu.
Vidi originalni članak

Cayla Campos (21) ubijena je u Albuquerqueu (Novi Meksiko) dok je igrala igru Pokemon Go sa svojim dečkom u blizini parka Bianchetti, javlja BuzzFeed News. 

Pucali su u njeno vozilo

Ona i njezin dečko igrali su igru u blizini parka, dok se ondje u isto vrijeme odvijala pljačka. Caylu je upucao i ubio netko od pljačkaša, javila je policija.

Kako navodi policija, Cayla je ugledala dvoje nepoznatih ljudi kako pokušavaju opljačkati prolaznika koji je sjedio u automobilu. Dok je okrenula svoj automobil i pokušala pobjeći, u njezino je vozilo ispaljeno nekoliko hitaca. Policija javlja kako ju je jedan od tih metaka pogodio te se automobilom zabila u nenaseljenu kuću.

Cayla je preminula od posljedica ozljeda, javila je policija.

Njezina obitelj se dirljivim porukama oprostila od nje

Napadači još uvijek nisu uhićeni, a policija je zamolila građane Albuquerquea za bilo kakvu pomoć pri njihovoj identifikaciji.

Njezina obitelj oprostila se s njome na Facebooku. "Nikad neću prestati misliti na tebe. Ne znam kako ću živjeti kad te nema", napisao je njezin otac, dok ju je njezina rođakinja nazvala "sestrom koju nikad nije imala, prekrasnom, toplom i dragom" osobom.

Užasno tužno...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr