Voyage i Breskvica pjesmama si poručili ‘zbogom’ zauvijek?

youtubescreenshot/Canva/Pixsell
Fanovima Breskvice i Voyagea vjerojatno trenutno baš i nije dobro. Njihovi idoli su u istom danu objavili pjesme i šokirali ih. Je li sve puka slučajnost ili su se dogovorili?
Vidi originalni članak

Anđela i Mihajlo, svima poznatiji kao Breskvica i Voyage, slovili su za najslađi par na balkanskoj glazbenoj sceni. Svim mladim parovima su bili uzor, a onda se dogodio šok, naglo su prekinuli. Sad su dramu podignuli na novu razini i u istom danu objavili pjesme, piše Wanted.

Voyage je objavio pjesmu 'Kartel' u kojem pjeva okružen hrpom mladih djevojaka. U jednom trenu Voyage pjeva:

"Pola pet, opet stres, opеt nešto
Zvoni fon, skriven broj, zove nеko
Novi problem, ja se smejem, šta je smešno
Šta te briga, kume, meni je svejedno (Mrš)"

Riječi Mihajlove pjesme govore o tome kako mu je svejedno, a fanovi su se odmah pitali je li mu svejedno zbog prekida s Breskvicom.

Ovdje poslušajte pjesmu:

Breskvica je nedavno promijenila imidž. Obojila je kosu u crveno i počela se oblačiti izazovnije. Sad je na svom kanalu objavila pjesmu 'Srećan put', što kad se prevede na francuski znači 'Bon voyage'.

Ovdje poslušajte pjesmu:

Anđela je u svojoj pjesmi otpjevala:

"Bon Voyage idi ljubavi moja

Sve sam dala da bih bila tvoja

Bon Voyage kažem ljubavi moja

Idi sad, budi sam"

Stihovi ovog nekadašnjeg para nikad nisu bili 'sočniji', a fanovi su se zapitali je li ovo izbacivanje pjesama bilo slučajno ili dogovoreno. U komentarima ispod objava su pisali poruke podrške, ali i osude. 

Tako je jedan od pratitelja na YouTubeu ispod Breskvičine pjesme napisao:

"Na isti dan bivši partneri se natječu tko će bit bolji u trendingu, ovo bolje od zadruge", a ni ispod Voyageovog spota nije bilo drugačije.

"Došao čitat komentare ovdje i kod Breskvice. Napetije od sapunice."

Napeto iščekujemo što će se sljedeće dogoditi, te kako će bivši par komentirati izbacivanje pjesama na isti dan. Naravno, tu smo da bi i vas obavijestili. 

Stay tuned!

Posjeti joomboos.24sata.hr