Druži se s youtuberima ovog vikenda na Velesajmu

Pixsell/Davor Puklavec/Instagram
Ako si oduvijek htio upoznati Petru, TheSikrta, 10fichu, Brunu i Rastu, onda će te ova vijest razveseliti. Napravili smo ti detaljan raspored gdje ekipu možeš uloviti ovog vikenda.
Vidi originalni članak

Možeš li zamisliti bolji vikend od toga da upoznaš sve svoje omiljene youtubere? Ni mi. Imamo super vijesti za tebe pa se udobno smjesti i čitaj pozorno. Ako si u Zagrebu ili planiraš biti za vikend, donosimo ti detaljan plan i program gdje možeš uloviti youtubere.

Naime, na Zagrebačkom Velesajmu se od ovog petka (6.rujna) do nedjelje održava sajam za djecu i roditelje Growing up. Program započinje u petak, a JoomBoosovi youtuberi će se s fanovima družiti u subotu i nedjelju. Gdje i kada ih možeš vidjeti?

SUBOTA:

10.30 - 11.00 Dječji cooking show by PIKO s Rastom

Ako želiš pripremati doručak s Rastom, onda u subotu budi u sedmom paviljonu. Tri pobjednika će otići kući s nagradama! Kul, zar ne?

11.00 - 12.00 Rasta ima meet up na zelenoj površini

Ako nekim slučajem s Rastom ne pripremiš sendvič, uhvati ga na zelenoj površini i fotkaj se s njime pa pohvali svojim prijateljima. 

12.00 - 13.00 Sportski izazovi s Rastom

Nakon što se Rasta upozna i pofotka s ekipom, uslijedit će sportski izazovi. Provjeri možeš li napraviti više čučnjeva i sklekova od njega, a pronađi ga na zelenoj površini.

13.30 - 14.00 Dječji cooking show s TheSikrtom, Brunom i 10fichom

TheSikrt, Bruno i 10ficho će kuhati ručak zajedno s osam natjecatelja. Ako voliš kuhati ili barem papati, pronađi ekipu u sedmom paviljonu.

14.00 - 15.00 TheSikrt, Bruno i 10ficho meet up

Od 14 do 15 sati se pofotkaj s ekipom na zelenoj površini, a onda s njima i prošeći po sajmu i zaustavi se zajedno s dečkima na Pikniku za školarce. 

15.00 - 16.00 TheSikrt, Bruno i 10ficho - Ljubav je kemija by Jana

Kako će se TheSikrt, Bruno i 10ficho snaći u kemijskim pokusima provjeri na stageu. Na pozornicu će se popeti i ekipa iz Prirodoslovne škole Vladimir Prelog. Jedva čekamo vidjeti što će dečki spojiti. 

 

NEDJELJA:

11.00 - 13.00 Saamo Petraa i Marco Cuccurin

Šećer na kraju, Saamo Petraa i Marco Cuccurin će se također fotkati i upoznati s fanovima, a možeš ih uvatiti i s njima se uputiti u nezaboravnu šetnju Growing up sajmom.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr