Dua Lipa: Mojih pet ljubavnih savjeta!

dualipa@instagram
Dua lipa otkrila nam je svojih pet ljubavnih pravila koje primjenjuje u svom životu, a savjetuje da ih se i ti držiš.
Vidi originalni članak

Tek su joj 22 godine, a već mjesecima obara rekorde pregleda na you tubeu sa svojim megahitovima poput “New rules” i “IGDAF”. Kao i sve mi, i ona je unatoč mnogim uspjesima u glazbi, doživjela mnoge neuspjehe na ljubavnom planu, a sada ti donosi svojih pet ljubavnih savjeta za tebe!

1.Bivši neka ostanu-bivši.  Ako te netko povrijedio ili ti jednostavno to nije bilo to, zašto bi ovaj put bilo drugačije?!

2.Bez (bolesne) ljubomore! Mala doza ljubomore je slatka i pokazuje da nam je stalo, ali ne treba pretjerivati. Ne radi dramu oko svake cure koja pogleda tvog dečka i ne dozvoli da dečko bez razloga radi dramu tebi!

via GIPHY

3.Frendica je važnije od dečka! Bilo da ti se sviđa njezin bivši dečko ili vam je simpa isti dečko, odustani od njega u startu. Nijedan dečko nije važniji od prijateljstva!

4.Tračanje nije kul! Izbjegavaj situacije u kojima tračanje dolazi od nekoga drugoga o nekome drugome i pogotovo nemoj ti biti ta koja tračeve širi. Na takav način netko može uništiti tvoju vezu ili ti nečiju.

5.Tugu liječi zabavom! Nije svaki prekid kraj svijeta. Možda je to baš novi (bolji) početak. Ne tuguj i ne dozvoli da tvoja frendica tuguje ako se našla u istom problemu. Izađi iz kuće i provedi se kao nikada u životu.

via GIPHY

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja.

Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra.

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone.

Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi.

U magazinu možeš dobiti super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi i Nescafe 3u1.

Posjeti joomboos.24sata.hr