Evo kako do kapa i čarapa koje će svi furati ove jeseni

joomboos
Novi JoomBoos Videostar magazin nalazi se već na svim kioscima Tiska, a uz najbolje poklone, top priče i cool postere, čeka vas i još jedno iznenađenje - QR kod za 'The Outsiders' NFT s kojim dvjesto vas može osvojiti cool kape i čarape koje će biti najpoželjniji dodatak ove jeseni
Vidi originalni članak

Za sve koji što prije požure na kioske Tiska po svoj primjerak jesenskog izdanja JoomBoos Videostar magazina, donosimo odličnu vijest - imate jako velike šanse za osvojiti najcool modni dodatak ove jeseni s kojim sigurno nećete proći nezamijećeno. 

Naime, prvih 200 koji kupe magazin, skeniraju kod na ludim JoomBoos stickerima i preuzmu svoj JoomBoos NFT, mogu osvojiti brutalne kape ili čarape 'The Outsiders'.

Ne brinite, proces nije niti malo težak i zahtjevan, a i sve vam je, do najsitnijih detalja, objašnjeno u videu u nastavku.

Your browser doesn’t support HTML5 video

Osim NFT koda koji vam donosi ekskluzivni 'The Outsiders' sadržaj te precool čarape i kape za prvih dvjesto koji preuzmu NFT-je, u JoomBoos Videostar magazinu vas očekuju i najbolji posteri najpopularnijih stranih i domaćih zvijezda, dramatične ispovijesti, jesenski horoskop i još mnogo toga za samo 40 kuna. 

Stoga, svi trk na kioske Tiska jer, kao što smo rekli, broj 'The Outsiders' čarapa i kapa je ograničen.

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti joomboos.24sata.hr