Prvi Jesenski JoomBoos 1276 pregleda 08. listopada 2022.

Evo kako do kapa i čarapa koje će svi furati ove jeseni

joomboos

Novi JoomBoos Videostar magazin nalazi se već na svim kioscima Tiska, a uz najbolje poklone, top priče i cool postere, čeka vas i još jedno iznenađenje - QR kod za 'The Outsiders' NFT s kojim dvjesto vas može osvojiti cool kape i čarape koje će biti najpoželjniji dodatak ove jeseni

Za sve koji što prije požure na kioske Tiska po svoj primjerak jesenskog izdanja JoomBoos Videostar magazina, donosimo odličnu vijest - imate jako velike šanse za osvojiti najcool modni dodatak ove jeseni s kojim sigurno nećete proći nezamijećeno. 

 | Autor: joomboos joomboos Naime, prvih 200 koji kupe magazin, skeniraju kod na ludim JoomBoos stickerima i preuzmu svoj JoomBoos NFT, mogu osvojiti brutalne kape ili čarape 'The Outsiders'.

Ne brinite, proces nije niti malo težak i zahtjevan, a i sve vam je, do najsitnijih detalja, objašnjeno u videu u nastavku.

Osim NFT koda koji vam donosi ekskluzivni 'The Outsiders' sadržaj te precool čarape i kape za prvih dvjesto koji preuzmu NFT-je, u JoomBoos Videostar magazinu vas očekuju i najbolji posteri najpopularnijih stranih i domaćih zvijezda, dramatične ispovijesti, jesenski horoskop i još mnogo toga za samo 40 kuna. 

Stoga, svi trk na kioske Tiska jer, kao što smo rekli, broj 'The Outsiders' čarapa i kapa je ograničen.

Tvoja reakcija?