Evo kako Meghan Markle planira proslaviti rođendan

meghanmarkle_official/Instagram
Princeza sutra slavi rođendan pa sve zanima kako i s kime će ga proslaviti. To je saznao novinar koji prati kraljevsku obitelj i ovo otkrio.
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle, imala je poprilično zanimljivu godinu, pa će sutra s veseljem proslaviti 38. rođendan. Ove je godine postala majka malenog Archieja, upoznala je Beyonce na premjeri 'Kralja lavova' i uredila je rujansko izdanje britanskog Voguea. Hoće li ročkas proslaviti mirno ili će imati veliki party, otkrio je novinar koji prati kraljevsku obitelj, piše Cosmopolitan.

Omid Scobie misli kako će ga princeza proslaviti mirno u krugu obitelji. Za rođendan supruge, princ Harry će se vratiti u Veliku Britaniju iz Italije, gdje je na poslovnom putu:

"Princ Harry će se vratiti iz Googleovog kampa koji se nalazi na Siciliji. Ondje je govorio o klimatskih promjenama, ali to će ostaviti po strani i vratiti se doma kako bi rođendan proslavili kao obitelj. Sussexovi su bili jako zauzeti ove godine, pa će im ovo biti zasluženi dan odmora s bližnjima", rekao je Omid.

Prošli rođendan Meghan nije mogla slaviti jer im se ženio prijatelj, a prije dvije godine princeza je imala blog na kojem si je napisala čestitku:

"Za svoj rođendan ovo bih htjela na poklon: Želim da budete ljubazni prema sebi samima. Želim da si date izazov. Želim da prestanete ogovarati, da probate hranu koja vas plaši, da kupite nekome kavu bez nekog razloga, da nekome kažete da ga volite i da onda to kažete sebi. Želim da pronađete sreću", zaželjela je Meghan.

Nadamo se da će ga proslaviti onako kako je i zamišljala. To je i zaslužila!

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr