Evo kako je bilo na najvećem gaming eventu u Hrvatskoj

reroot.agency/Instagram, Joomboos/Canva
U Osijeku se održao najveći gaming event u Hrvatskoj - RRG All Star Weekend, a na njemu su sudjelovale i neke od najvećih faca naše gaming scene
Vidi originalni članak

Najveći gaming event u Hrvatskoj - 'RRG All Star Weekend' održao se proteklog petka i subote u Osijeku, a svima koji su na njemu sudjelovali pružio je nezaboravno gaming iskustvo.

Ovaj event ugostio je 64 igrača video igre Call of Duty: Warzone i deset igrača igre Counter-Strike: Global Offensive, a među njima su bili i popularni gameri Gallasandalla, OpaJopa, RaginJunker i Anril. 

RRG All Star se u Osijeku održava već drugu godinu za redom i ove se godine prilično razlikuje od prošle. Osobito po broju igrača. 

"Na prošlogodišnjem eventu je bilo 24 igrača, ove godine ih ima 64, a to je jedna mala stepenica ka naprijed", govori organizator ovog eventa, Ivan Škojo.

Kako bi sve bilo na vrhunskoj razini, bila je potrebna odlična organizacija, ali i puno neprospavanih noći onih koji su stvarali ovaj event.

"Bilo je dosta neprospavanih noći jer smo željeli da sve bude kako treba i uvijek nešto krene po zlu, ali uvijek smo nekako došli do rješenja. Pripreme su baš intenzivno trajale nekoliko tjedana, a cijeli proces promišljanja je trajao nekoliko mjeseci", govori Škojo.

All Star Weekend nije bio natjecateljski event već su se na njega mogli prijaviti svi koji su željeli. Bez ikakvih kriterija. No, Škojo najavljuje kako ćemo uskoro imati prilike pratiti i jedan event kompetitivne prirode. 

"Ove godine nam je u cilju napraviti još jedan event, ali ne All Star Weekend nego baš kompetitivni. Znači, veliki turnir, a nagodinu želimo ponoviti All Star Weekend i to na slične datume jer su se ovi datumi pokazali kao najbolji i odgovaraju svim našim natjecateljima", objašnjava.

Također, Škojo svim onima koji će tek sudjelovati na ovom eventu poručuje da prate Reroot i budu brzi jer što brže rastu, to se mjesta brže popunjavaju.

"Mi smo tu da vam pomognemo i odgovorimo na neka pitanja koja vas zanimaju i da vas na neki način promoviramo. Vi promovirajte nas pa ćemo zajedno napraviti nešto lijepo i veliko", poručuje. 

 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

Posjeti joomboos.24sata.hr