Evo kako možete zavesti baš svaki horoskopski znak

canva
Kada je riječ o zavođenju, svaki horoskopski znak ima određene preferencije i ono na što 'pada'. Ako vas zanima kako zavesti koji horoskopski znak, nastavite čitati
Vidi originalni članak

Ovan 

Ovaj horoskopski znak ne voli gubiti vrijeme, a to vrijedi i za zavođenje. Ništa ne uzbuđuje ovna više od izravnosti i zato s njim budite iskreni koliko god možete.

via GIPHY

Ono čime ćete ga najviše impresionirati je da mu odmah kažete samo ono što želi čuti, piše 24sata.

Bik

Bik najviše pada na prirodu, hranu i duge masaže. Stoga, kako biste privukli ovaj horoskopski znak, pozovite ga na spoj na neko osamljeno mjesto u prirodi i, naravno, sa sobom ponesite neke delicije kao što su sir, voće i vino, a svoje druženje završite senzualnom masažom.

via GIPHY

Bik će biti u raju i odmah će pasti na vas.

Blizanci

Najveći neprijatelj blizanaca je dosada što znači da ih uvijek morate držati u neizvjesnosti, ali u tome ipak morate imati određenu dozu spontanosti. 

via GIPHY

S blizancima je vrlo lako doći na 'sklizak teren', ali ako ih uspijete šarmirati na prvu, neće vas pustiti samo tako.

Rak 

Rak najviše pada na ugodu i senzualnost pa će tako njegov idealan dejt biti večera s puno vina nakon koje će otići na neko intimno i osamljeno mjesto gdje će satima moći uživati sa svojim partnerom. 

via GIPHY

Lav

Lav obožava biti u centru pažnje i takvu karakteristiku traži i kod svog budućeg partnera. On uz sebe ne želi imati nekoga tko je povučen i tko se boji istaknuti jer smatra da ga takve osobe guše.

via GIPHY

Stoga, ako lavu priđete prvi i pokažete svoje samopouzdanje, on je samo vaš. 

Djevica 

Djevica je poznata po tome da je jako pedantan znak i da voli imati kontrolu u svemu. Upravo tako se ponaša kada su u pitanju i ljubavni odnosi pa će vrlo brzo 'pasti' na onu osobu koja joj takvu kontrolu dozvoljava. 

via GIPHY

Vaga

Vaga obožava kada ju netko potiče na razmišljanje i 'izaziva' njen intelekt. Stoga, ako želite vagu oboriti s nogu, zaboravite na večere uz svijeće i romantiku i odvedite ju na spoj koji će ju itekako potaknuti na razmišljanje. 

via GIPHY

Škorpion

Škorpion obožava eksperimentiranje u svakom aspektu veze i njega će moći osvojiti samo one osobe koje se ne boje istraživati i 'zaroniti' u nepoznato kada god je to potrebno.

 

Strijelac

Strijelca uzbuđuju putovanja i tajanstvena mjesta. A vole i moć. Da biste privukli ovaj znak, morate biti odlučni. Za idealan dejt, odvedite svog strijelca u novi internacionalni restoran ili na strani film i budite jasni što želite koliko god to bilo rizično.

via GIPHY

Jarac

Jarac je najodaniji znak cijelog horoskopa i ništa ga ne može privući tako jako kao spoznaja da ste i vi njemu odani i da nećete samo tako otići. Također, kada je riječ o flertu, jarac ipak voli malo suzdržanosti pa nemojte odmah pokazati sve 'karte'.

via GIPHY

Vodenjak 

Vodenjak obožava istraživanje, isprobavanje novih stvari i apsolutno ništa im nije čudno ili 'previše'. Upravo zato, vodenjaka ćete totalno oboriti s nogu ako mu pokažete nešto za što nikada nisu čuli, a ako mu se to svidi, vodenjak je samo vaš. 

via GIPHY

Ribe

Ribe ne vole neobavezne razgovore i ne zanima ih ništa što na njih nema neki dugoročni utjecaj. Stoga, kada ste na dejtu s ribama, odmah se bacite na razgovore o svojoj budućnosti, o smislu života i slično.

via GIPHY

Također, ako želite da u potpunosti 'padnu' na vas, pročitajte im citat iz svoje omiljene knjige i satima raspravljajte o njemu. 

 

KUPITE NOVI JOOMBOOS MAGAZIN NA KIOSCIMA TISKA I OSVOJITE KAPU ILI ČARAPE!

Posjeti joomboos.24sata.hr