Prvi Jesenski JoomBoos 19334 pregleda 07. listopada 2022.

Kupi novi JoomBoos magazin i osvoji cool kapu ili čarape!

joomboos

Na svim kioscima Tiska od danas možete kupiti novi JoomBoos Videostar magazin. Bogato jesensko izdanje ponovno donosi najbolje poklone, top priče, super postere, ali i odlično iznenađenje. Evo kako uz magazin možete osvojiti precool 'The Outsiders' kapu ili čarape

Ako što prije požurite na kioske Tiska i kupite jesensko izdanje JoomBoos Videostar magazina, za vas imamo posebno iznenađenje.

Kupite magazin i osvojite cool kapu ili čarape

 | Autor: joomboos joomboos

Naime, prvih 200 koji kupe magazin, skeniraju kod i preuzmu svoj JoomBoos NFT - mogu osvojiti brutalne kape ili čarape 'The Outsiders' koje će vam biti glavni modni dodatak i sustav grijanja ove jeseni! Uz to, NFT preuzimaš potpuno besplatno, a čim ga preuzmeš on već ima vrijednost koja počinje od 28 kuna i može dodatno rasti i rasti!

POGLEDAJTE VIDEO I SAZNAJTE KAKO DO SVOG JOOMBOOS NFT-a:

 | Autor: joomboos joomboos

Jesensko izdanje JoomBoos magazina ponovno vam, uz ovo ekskluzivno iznenađenje, donosi i top priče, najbolje postere i odlične poklone u posebnom JoomBoos paketu za 40 kuna.

Najbolji posteri, pokloni i priče u jesenskom izdanju

Pokloni u ovom broju su posebni NFT stickersi, koji će vas dodatno uvesti u zabavan The Outsiders & JoomBoos NFT svijet, a uz to dobivate i odličnu Coolest Brands knjižicu u kojoj možete pronaći najzabavnije informacije o najcool brendovima u Hrvatskoj po izboru gen Z-ovaca!

 | Autor: joomboos joomboos

Posteri u ovom broju, njih čak 13, opet će vam ukrasiti zidove sobe taman za jesensko preuređenje, a i ovoga puta imamo super priče s nekim super ljudima koje će vas nečemu naučiti i usput vas super zabaviti. Cover priče ovoga su puta ekskluzivni intervju s JoomBoosovcem Magic Leonom, koji je osvojio zlatni gumb na Supertalentu, te priča o 'mračnoj strani života' slavne Hailey Bieber.

 | Autor: joomboos joomboos

Uz to vas čekaju i intervjui s tiktokericom Antonelom Jurišić, gen(z)ijalcem Karlom Gagulićem koji sa 20 snima nagrađivane filmove, ispovijesti naše čitateljice, horor priče za Halloween, putopis naše xniks2x s Balija i još mnoooogo toga!

Trk na prvi kiosk Tiska, ugrabi svoj jesenski JoomBoos Videostar paket i skinite NFT što prije - jer čarape i kape mogu dobiti samo oni najbrži, vas 200! Paket košta 40 kuna, a unutra dobivate naaaajbolje od najboljega! Neka vam jesen bude veličanstvena!

 

Tvoja reakcija?